Ergon

Ergonomische accessoires voor alle fietsers

Ergon - merkbaar beter

Minder pijn, minder ongemak, meer fietsplezier – dat is waar Ergon voor staat. Wij bieden de beste ergonomische fietsonderdelen voor elke discipline, of het nu gaat om touring, race, gravel of mountainbike. Merkbaar beter – dat betekent meer plezier voor alle fietsers.

Onze highlights van Ergon

Bild Position 1 Bild-Text ergon image jpg

Vind het juiste zadel

Zadels die passen bij het geslacht en het gebruiksdoel – voor een pijnloze rit

Mannen zitten anders. Vrouwen ook. Tijdens het fietsen rust het grootste deel van het lichaamsgewicht op het relatief kleine zadeloppervlak. Dit maakt het zitvlak een van de meest gevoelige delen van het lichaam. Het juiste zadel helpt ongemak en gevoelloosheid tot een minimum te beperken. Ergon biedt daarom een complete selectie van genderspecifieke zadels die ideaal zijn voor jouw gebruiksdoel. Dit betekent dat alle fietsers precies het zadel kunnen vinden dat de beste mix van comfort, bewegingsvrijheid en prestaties biedt.

Ergon zadels
Bild Position 2 ergon bild text jpg

Het beste voor je handen

Ergon handvatten en stuurlinten bieden maximaal comfort en controle

Veel fietsers, zowel recreatieve als professionele, zijn bekend met het probleem van gevoelloze of pijnlijke handen en polsen. Met meer dan 20 jaar ervaring, intensief onderzoek en nauwe samenwerking met professionals uit verschillende disciplines heeft Ergon ergonomische handgrepen ontwikkeld die probleemzones in de hand effectief ontlasten en trillingen dempen. Deze ergonomische probleemoplossende producten dekken het hele spectrum van comfort-touring, gravel en e-MTB tot Gravity.

Ergon handvatten & stuurlinten
Bild Position 3 Bild-Text ergon Pedale jpg

Volle kracht vooruit!

Minder pijn, meer prestaties – Ergon maakt trappen tot een plezier

De kracht wordt via de pedalen van het lichaam op de fiets overgebracht – deze belasting kan snel tot ongemak leiden als de houding verkeerd is, zoals een verkeerd uitgelijnde beenas. Ergon biedt fietsers een reeks producten die ervoor zorgen dat de kracht de weg bereikt zonder pijn te veroorzaken. Of het nu gaat om tourpedalen, pedaalschoengereedschap of inlegzolen, hier vind je de juiste oplossing om langer merkbaar beter te fietsen.

Ergon pedalen