Gutting Pfalz Nudel

de pasta voor pedaalridders

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

1 zoekresultaten

Dankzij de beste ingrediënten, smaak en kleur leiden een uitstekende noedelkwaliteit. Dat en een opvallende vorm zijn kenmerken en de eerste prioriteit voor de PFALZNUDEL van Gutting. Bij het creatieve familiebedrijf was het slechts een kwestie van tijd voordat ook de fiets als noedel zou verschijnen. Dit is eenvoudig te begrijpen: zonder een gezonde voeding die rijk is aan koolhydraten ontbreekt ook de power op de fiets.

Dankzij de firmafilosofie, namelijk het gebruik van geselecteerde ingrediënten uit de regio en het principieel afzien van het gebruik van kleur- en conserveringsstoffen, smaakt de PFALZNUDEL uitstekend. Met de Gutting fietsnoedels kan je als gepassioneerde wielrenner bewijzen hoe zeer de liefde voor de sport door de maag gaat. Ook is de lekkere pasta in de vorm van een fiets als cadeau voor elke fietsfreak aan te bevelen. Meer dan twee decennia geleden begon het succesverhaal uit de Palts. Sedertdien gaat de trend dankzij veel goede ideeën en een veeleisend kwaliteitsmanagement stijl bergop. Dat de pasta van Gutting bij de geheime toppers van de Duitse keuken hoort, onderkende in 2011 ook een vooraanstaande jury uit de industrie-, onderzoeks- en mediabranche, toen de firma met de vleugel van porselein uit Meißen als wereldmarktleider op het gebied van designnoedels werd onderscheiden. Ook kreeg Pfalznudel in 2011 de Querdenker Award voor bijzonder innovatieve firma. 

Bovendien werkt de firma samen met een sociale werkplaats, zet ze zich in voor verslaafdenhulp en worden sociale en culturele projecten ondersteund.
Bij zo veel passie begrijp je ook het motto van Gerlinde Thelens, de bedrijfsleidster van Gutting PFALZNUDEL GmbH: “Noedels maken gelukkig!” Aangezien ook fietsen gelukkig maakt, is dit product eigenlijk de ultieme geluksbrenger.

Kwaliteit met pit – de lekkere designnoedels van Gutting uit de Pflaz.