LIVALL

Technologie meets bescherming

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Alles begon met een ongeluk. Toen LIVALL oprichter en CTO Yong Liu van zijn fiets viel en zijn arm brak, kwam hij op het idee fietshelmen te ontwerpen die veiligheid met technische finesses moeten combineren. Samen met Bo Zheng werd zo aan de eerste smarthelm geknuttseld. Een crowdfunding project maakt het idee werkelijkheid – de resonans was zo groot zodat de eerste smarthelmen al geleverd konden worden.
 
Fietshelmen voor communicatie, veiligheid en plezier
Nieuw, innovatief en handig – deze drie doelen streeft LIVALL met zijn producten na. De producten moeten het leven van de gebruiker vergemakkelijken, veiligheid bieden en plezier garanderen. Inmiddels bevat het assortiment al enkele verschillende fietshelmen en bijpassende accessoires. Handsfree telefoneren, LIVALL app, luidsprekers… het merk werkt constant aan technische innovaties om de fietshelm tot een uitgebreide communicatie- en entertainmentcentrale te maken.

Smart helmen voor techniekfreaks  
Het lukt LIVALL met zijn assortiment de klassieke fietshelm met moderne technologie te verbinden. Van geïntegreerde luidspreker om je lievelingsmuziek onderweg te horen, via leds aan het achterhoofd om aan te geven dat je afslaat tot compatibiliteit met een smartphone om onderweg foto’s te maken, een SOS-signaal te verzenden of de technische features te bedienen. Deze fietshelmen bieden niet alleen extra veiligheid, maar ook talrijke technische noviteiten voor veel plezier op de fiets. Een must-have voor techniekfreaks die vaak op de fiets onderweg zijn.