Lizard Skins

De specialist voor stroeve stuurlinten en robuuste beschermfolies voor de fiets

Fietsaccessoires

Lizard Skins prodcueert sinds 1993 artikelen voor fietsers. Van sturen van de "Grip" serie en de bekende Chainstay neopreen achtervorkbeschermers tot stuurlinten biedt Lizard Skins van alles om je volgende tocht nog mooier te maken. Het merk wil fiets en renner beschermen om het fietsen nog comfortabeler en aangenamer te maken. Lizard Skins staat constant in contact met renners om op de hoogte te zijn van hun wensen en actuele trends. Uit een klein bedrijf met een werkbank is een wereldwijd bekend merk met productie- en distributieplaatsen in vele landen ontstaan. Top atleten, pro-teams en profs die vertrouwen op de kwaliteit van het merk, testen de artikelen en leveren nieuwe ideeën.

Made in USA – kwaliteit voor de wielersport
Aangezien Lizard Skins uitsluitend in de VS produceert, is een hoge kwaliteit gewaarborgd. Elk product, of het nu om handvatten, stuurlinten of beschermfolies gaat, wordt intensief getest voordat het verkocht wordt. Lizard Skins produceert zowel milieuvriendelijk als grondstofsparend.

Duurzaamheid - de Lizard Skins filosofie
Lizard Skins heeft er van begin af aan naar gestreefd een ‘groen’ merk te zijn. Dit is bereikt door zorgzaam met de materialen om te gaan, milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken, zo weinig mogelijk weg te gooien, zo veel mogelijk producten in de omgeving te laten produceren en de productieomstandigheden grondstofsparend vorm te geven.

Ons aanbod van Lizard Skins
In onze webshop vind je een grote keuze aan Lizard Skins producten. Beschermfolies voor frame, achter- of voorvork, stuurlinten in verschillende kleuren enz.