New Looxs

Hoogwaardige fietstassen voor stad en dagelijks gebruik

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Kleurrijke fietstassen hebben al lang geleden hun intrede gedaan in de grote steden. Met het merk New Looxs rust je jezelf en je fiets uit met hoogwaardige tassen voor dagelijks gebruik en je vrije tijd. Op weg naar het werk, de supermarkt of tijdens een ontspannen tocht: de trendy New Looxs tassen voor bevestiging aan de fiets mogen niet ontbreken.

Van de eerste naaimachines tot een internationale firma - de geschiedenis van New Looxs
Alles begon in 1948 toen Wim Burger in Wijchen, een kleine stad in de buurt van Nijmegen, in een schuurtje achter zijn huis aan de naaimachine zat. Hier ontstonden onder de naam Burgers Lederwarenfabriek BV ambachtelijke leerproducten in de vorm van zeilen voor tractoren, handschoenen en praktische tassen voor de fiets. Dankzij zijn oog voor detail en de hoge kwaliteitsstandaard groeide het bedrijf enorm snel. Nieuwe naaimachines werden aangeschaft en meer personeel werd in dienst genomen. De focus werd nu volledig op de fietstassen gericht.

Fietstassen voor dagelijks gebruik en de vrije tijd – het New Looxs assortiment
Onder het label New Looxs biedt het Nederlandse bedrijf nu een groot aanbod aan fietstassen en accessoires van hoge kwaliteit aan. Maar ook over de grens worden de tassen, die ook geschikt zijn als handtassen verkocht. Met praktische bevestigingssystemen voor aan de bagagedrager of het stuur biedt New Looks steeds meer nieuwe en trendy tassen aan.

Kwaliteit en innovatie - de New Looxs filosofie Het streven naar steeds betere materialen, een moderne look en een technisch perfect design zijn drijfveren achter de ontwikkeling en productie van de New Looxs fietstassen. De waarden, die reeds door oprichter Wim Burger hoog werden gehouden, zijn ook vandaag nog maatgeven voor het bedrijf: kwaliteit, competentie en de passie voor het vakmanschap. In beginsel is het bedrijf dus nog het familiebedrijf van vroeger gebleven. Zo ontstaan inmiddels in de derde generatie hoogwaardige New Looxs fietstassen voor dagelijks gebruik en vrije tijd.

In ons assortiment vind je verschillende New Looxs fietstassen, in klassiek gedekte en in trendy seizoenskleuren. Ideaal voor je volgende shoppingtour, een rondje door de stad of je volgende fietstocht.