O'NEAL 2023 Bike Collection

De O'NEAL MTB Collection 2023 heeft heel wat updates op het gebied van uitrusting, helmen, schoenen, bescherming en accessoires in petto – met gloednieuwe designs en kleuren. Een hoogtepunt is de nieuwe Open Face helm MATRIX, een instapmodel dat veel te bieden heeft op het gebied van functies. Onze damescollectie overtuigt ook met tal van technische innovaties.
Bild Text jpg

Damescollectie

We hebben onze damescollectie voor 2023 uitgebreid met de gloednieuwe O'NEAL ELEMENT FR en SLICKROCK kits. Daarnaast heeft de succesvolle SOUL kit een nieuw design en twee extra kleuren gekregen. Voor een discrete stealth look is de O'NEAL ELEMENT CLASSIC kit de eerste keuze. Wie zich wil onderscheiden van de massa en wil opvallen, gaat voor de O'NEAL ELEMENT RACEWEAR kit!

oneal kollektion men jpg

Herencollectie

De Bike Collection 2023 biedt een breed scala aan producten voor elk gebruik – trail, enduro, freeride of downhill. Het duidelijke hoogtepunt is de TRANSITION Helmet (met twICEme®-technologie) voor de perfecte enduro-rit met een casual uitstraling. De nieuwe MATRIX Open Face Helm zit boordevol functies en past perfect bij de SLICKROCK Trail kit. Speciaal voor het herfst-/winterseizoen hebben we het MTB Vest ontwikkeld, dat vooral bescherming biedt tegen de wind!

04 Bild-Text-Slider
04 Bild-Text-Slider-1
04 Bild-Text-Slider-2
04 Bild-Text-Slider-3

Maximale performance en een coole look

De O'NEAL schoenencollectie – meer grip, verbeterde materialen & een nieuw design

Op de bike gaat het er soms heftig aan toe. Wanneer het moeilijk wordt of wanneer je dreigt te vallen, moeten je fietsschoenen je voeten beschermen tegen mogelijk letsel. O'NEAL ontwikkelt professionele en betrouwbare accessoires voor jou, zodat jij je over je veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Kijk maar eens naar de nieuwe schoencollectie! Flatpedal of SPD, jij vindt hier jouw nieuwe schoenen!

Bekijk alle schoenen