Q36.5

Puristische wielerkleding uit Zuid-Tirol

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

2 zoekresultaten

In 2013 werd Q36.5 door Luigi Bergamo in Bolzano, Zuid-Tirol, opgericht. Bergamo beschikte over 13 jaar ervaring als leider in het ontwikkeling en design team van het hoogwaardige merk assos. Hij wist daarom precies welke hoge eisen er aan jerseys, koersbroeken, collants, jassen, broeken, shorts enz. gesteld worden en wat er voor nodig is om de beste materialen voor de wielersport te ontwikkelen en te produceren. Met Q36.5 maakt hij zijn persoonlijke visie van buitengewoon innovatieve, functionele kleding voor wielrenners werkelijkheid. Het merk Q36.5 staat voor hoogwaardige, doordachte wielerkleding – ontwikkeld en getest in Zuid-Tirol. Alle producten worden door uitstekende manufacturen in Noord-Italië gemaakt. Q36.5 let daarbij op goede productie-omstandigheden en een kwalitatief hoogwaardig productieproces.

Q36.5 – Wielerkleding uit passie
Bijna alle artikelen zijn innovatieve ontwikkelingen van Luigi Bergamo - perfect op maat gesneden en aangepast voor het gebruik en hun functionaliteit op de fiets. De innovatieve producten hebben een verfrissend, decent design en een hoge kwaliteit. De productie zijn bewust tot op het wezenlijk gereduceerd om precies de juiste functionaliteit op de fiets te kunnen leveren. Door de ervaringen van Bergamo, zijn knowhow, de passie en competenties van de medewerkers en partners kan Q36.5 een persoonlijke service en optisch en functioneel uitstekende producten van een hoge kwaliteit bieden. Q36.5 produceert wielerkleding uit passie voor sport en innovaties.

Q36.5 – De juiste keuze voor snelheidfans!
Het assortiment van het hoogwaardige merk Q36.5 bestaat alleen uit de meest hoogwaardige materialen. De pasvorm is speciaal geoptimaliseerd voor het gebruik op de fiets. Of je nu naar een elastische koersbroek zoekt, een jersey of een functioneel jack – hier vind je gegarandeerd iets! Bekijk het grote assortiment aan hoogwaardige kleding uit Zuid-Tirol en overtuig jezelf van de perfecte pasvorm, de aangenaam elastische materialen en de optimale functionaliteit van de Q36.5 kleding.