•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland
SKU
226913801
Abstract Product Id
52967
Concrete Product Id
203250

Muc-Off Bucket Kit reinigingsset

(5)
(5)
Bestelnummer: 226913801

Adviesprijs € 74,99 59,94

Prijs incl. btw
excl. € 9,95 verzendkosten naar Nederland

Levertijd 3-4 werkdagen

Je staat op het punt het standaarmodel te bestellen.
Jouw configuratie wordt niet toegepast.
Indien je de geconfigureerde fiets wilt bestellen, klik dan hier.

Of wil je toch het standaardmodel bestellen?

Details

Alles in een emmer! Het complete pakket reinigings- en onderhoudsproducten van Muc-Off, om je fiets klaar te maken voor de volgende rit. Nu in coole Bucket Kit reinigingsset met vuilfilter. Naast de krachtige Muc-Off reiniger worden ook onderhoudsproducten voor frame, geveerde voorvork en ketting meegeleverd.

Met een zachte spons en speciale reinigingsborstels heb je het juiste gereedschap in handen om je vuile bike weer netjes te maken. En om te voorkomen dat het zand in de emmer niet op je spons en borstel komt en daardoor als schuurpapier werkt, zit er in de emmer een zeef die het zand op de bodem houdt.
De Muc-Off Bucket Kit bevat alle belangrijke reinigings- en onderhoudsproducten ter bescherming van je bike.
· Bike Cleaner: de biologisch afbreekbare nanotechnologie verwijdert vuildeeltjes, vet, olie en ingedroogd vuil ook uit de kleinste tussenruimtes. Het tast het oppervlak van schijfremmen, afdichtingen, carbon of lak bij normaal gebruik niet aan.
· Bike Protect: verzorgt je bike ook na het reinigen en houdt hem schoon. Door het toegevoegde PTFE druppelt vochtig vuil er makkelijker af, stof kan makkelijker worden weggeveegd. Beschermt de binnenpoten van geveerde voorvorken en zorgt voor een fijnere reactie.
· Chain Cleaner: deze High-Performance-cleaner verwijdert met zijn speciale samenstelling snel hardnekkig vuil van de ketting. Verwijdert olie, vet en vuil.
· Dry Lube: deze kettingspray vormt bij het insprayen snel een drogende PTFE-laag die de wrijving minimaliseert. Stof hecht hierdoor niet goed aan de ketting. Draagt bij aan een goede werking van de aandrijving.
· WetLube: krachtige, biologisch afbreekbare kettingolie met handige druppeldop waarmee je het nauwkeurig kunt doseren. Zorgt dankzij de samenstelling voor een langdurige smering, ook onder vochtige omstandigheden.
·Microcell spons: stevige microspons met fijne gaatjes, geschikt voor frame en vervuilde onderdelen. Verwijdert het vuil voorzichtig en kan goed worden uitgespoeld. Gevette onderdelen mogen niet met de spons worden gereinigd.
· Soft Washing Brush: zachte wasborstel met zeer fijne borstelharen voor een goede reiniging, ook van gevoelige oppervlakken. Zeer robuuste en aangenaam gevormde steel.
· Wheel & Component Brush: stevige borstel met radiaal geplaatste nylon borselharen. Speciaal gevormd om componenten, velgen en spaken rondom schoon te kunnen maken.
· Claw Brush: de perfecte tool voor het verwijderen van grof vul en gevette onderdelen zoals ketting, cassette, kettingblad en achterderailleur. De Muc-Off borstel heeft een doordachte constructie met drie nylon-borstelkoppen en geïntegreerde schrapers voor het verwijderen van vastzittend vuil.
Details:
· emmer met schroefbare deksel en draaggreep
· bevat een selectie Muc-Off producten
· volume: ca. 13 liter
· vuilfilter op de bodem
· gemaakt van robuuste copolymeer-kunststof

Levering omvat:
· Nano-Tech Bike Cleaner fietsreiniger, 1000 ml
· Bike Protect PTFE- onderhoudsspray, 500 ml
· Chain Cleaner kettingreiniger, 400 ml
· Dry Lube kettingolie, 50 ml
· Wet Lube kettingolie, 50 ml
· Microcell spons, fijnmazig
· Soft Washing Brush fijne borstel
· Wheel & Component Brush dubbele borstel
· Claw Brush Klauen-penseel
· emmer met zeef op de bodem

Gevarenaanduidingen en voorzorgsmaatregelen:

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. - Niet roken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren volgens plaatselijke voorschriften.


Eigenschappen

Artikelnr. van de fabrikant:
MUKIT0999
GTIN:
5037835999006
Beoordelingen (5)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)

(5)

Artikel beoordelen

Bucket Kit reinigingsset

Kleur: 
Standard
Maat:
standaard
Top Artikel in einer tollen Zusammenstellung. Ist seinen Preis wert...

Bucket Kit reinigingsset

Kleur: 
Standard
Maat:
standaard

Bucket Kit reinigingsset

Kleur: 
Standard
Maat:
standaard

Bucket Kit reinigingsset

Kleur: 
Standard
Maat:
standaard

Bucket Kit reinigingsset

Kleur: 
Standard
Maat:
standaard