WETSUIT PROTECT neopreen wasmiddel

SKU
230912501
Abstract Product Id
138361
Concrete Product Id
574859
WETSUIT PROTECT neopreen wasmiddel
WETSUIT PROTECT neopreen wasmiddel

sailfish WETSUIT PROTECT neopreen wasmiddel

14,24 € Adviesprijs € 15,00

Basisprijs: € 142,40 / l

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 230912501

Maat

Levertijd 4-8 dagen

Store beschikbaarheid

Details

Naast helder water is WETSUIT PROTECT van sailfish een uitstekend neopreenwasmiddel om je zwemuitrusting van binnen en van buiten te reinigen en te verzorgen. WETSUIT PROTECT is gebaseerd op de natuurlijke reinigingskracht van zeepnoten en milde oppervlakte-actieve stoffen. Samen zorgen ze voor nieuwe frisheid zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen van je wetsuit. Grondig spoelen met schoon water na elk gebruik zorgt ervoor dat zand en algen in de afvoer terechtkomen, net als het zout na het vrij zwemmen in zee. Dit komt ook de duurzaamheid ten goede.

Maar na verloop van tijd hopen veel geuren zich op in het materiaal en heeft je neopreenpak de geur van ongewassen kleren in de wasbak. Bacteriën en ziektekiemen houden ook van de constant vochtige omgeving. Om deze speciale neopreengeur, een combinatie van eigen geur, zweet, verzorgingsproducten en algengeur, te ontdoen, is een intensieve reiniging met WETSUIT PROTECT aan te bevelen. De milieuvriendelijke neopreen shampoo verwijdert onzuiverheden, lichaamsoliën, zoutafzetting en onaangename geuren volledig. Het verzorgingsproduct voor neopreen is zacht voor het materiaal en je huid.

Afhankelijk van de noodzaak kan het sailfish onderhoud van neopreen met WETSUIT PROTECT regelmatig worden uitgevoerd. Maar wassen moet je sowieso na elk seizoen, of je het pak nou frequent of maar weinig hebt gebruikt. Giet gewoon een hoeveelheid ter grootte van een walnoot in je hand, was de vochtige wetsuit, spoel hem af en droog hem zoals gewoonlijk. sailfish WETSUIT PROTECT is het ideale wasmiddel voor neopreenhygiëne.

Details:
• crèmig wasmiddel om je neopreenuitrusting te reinigen en te verzorgen
• voor wetsuits, zwempakken, zwemsokken, neopreen handschoenen, enz.
• ondersteunt hygiëne en bescherming tegen bacteriën
• volledig biologisch afbreekbaar
• vrij van synthetische geur- en kleurstoffen
• milde oppervlakte-actieve stoffen beschermen het materiaal voor een langere houdbaarheid
• handige tube met draaidop voor onderweg
• inhoud: 100 ml

Leveringsomvang:
• 1 x sailfish WETSUIT PROTECT neopreenwasmiddel

Let op:
Neopreen materiaal mag niet worden gereinigd in de wasmachine of bij een wastemperatuur van meer dan 40° C, omdat de eigenschappen van het chloropreenrubbermateriaal dan negatief kunnen worden beïnvloed.

Inhaltsstoffe volgens EG 648/2004:
5 - 15% niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, 5 - 15% amfotere oppervlakte-actieve stoffen, < 5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, fenoxyethanol, caprylyl glycol

Gevarenaanduidingen en voorzorgsmaatregelen:
Kan ernstige oogirritatie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Inhoud/verpakking afvoeren volgens plaatselijke voorschriften.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
4055083502978
GTIN:
4055083502978
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.