Fietsen

Fietsen sale

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

14 zoekresultaten


Fietsen SALE

Aantrekkelijke restvoorraden, niet meer geproduceerde modellen, modellen uit vorige jaren, showrommmodellen en tweedehands fietsen

In onze fietsen SALE vind je topmodellen tegen aantrekkelijke prijzen. Mountainbikes, e-bikes, racefietsen, gravelbikes, trekkingfietsen, cyclocrossers of reisfietsen: hier is voor elk wat wils. De fietsen die je hier ziet zijn restbestanden, niet meer geproduceerde en oudere modellen, showroommodellen en tweedehands fietsen die we, exclusief in onze webshop, aanbieden.

De fietsen in onze online magazijnverkoop zijn deels unicaten die alleen in bepaalde maten of met een bepaalde afmontage leverbaar zijn. Aangezien ons aanbod voortdurend verandert, is het de moeite waard de SALE regelmatig te bezoeken.

Houd er rekening mee dat er niet altijd fietsen uit alle categorieën en in alle maten worden aangeboden. We streven er echter altijd naar om een zo groot mogelijk aanbod aan te bieden.MTB SALE

Bekijk ons aanbod aan hardtail en full-suspension mountainbikes van aluminium of carbon in de MTB SALE. Van een BMX voor de pumptrack tot een E-MTB voor nog meer vermogen op de trail vind je hier mountainbikes. Sla je slag en bemachtig een MTB voordat iemand anders je voor is.


RACEFIETS SALE

In onze racefiets outlet bieden wij diverse racefietsen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Hier vind je vele racefietsen, met schijf of velg, derailleur of elektrische versnellingen en dat in de bekende ROSE kwaliteit. In onze racefietsen SALE is voor ieder wat wils.


GRAVELBIKE SALE

Onze BACKROAD gravelbikes zijn erg in trek, of ze nu van carbon of aluminium gemaakt zijn en wel of geen elektrische ondersteuning hebben. Als een model in de SALE wordt aangeboden is het dus slim er snel bij te zijn. Met een beetje geluk kun je een gravelbike bemachtigen, uit een restbestand, als model van een vorig jaar, showroommodel of tweedehands fiets.


CYCLOCROSS SALE

De populaire cyclocrossfietsen waarmee je heerlijk door de modder kunt rijden, zijn echte allrounders. Zelfs bij regen en sneeuw kun je op deze fiets stappen. In de cyclocross SALE vind je cyclocrossers in diverse maten. Als je er snel bij bent, kun je beslist ook een aanbieding bemachtigen.


E-BIKE SALE

Ons e-bike assortiment omvat zowel comfortabele e-bikes voor de stad als sportieve e-bikes voor training en fitness. Tussen e-bikes vind je in de SALE elektrische fietsen, afgemonteerd met een Bosch aandrijving en een hoogwaardige versnelling van Shimano, Enviolo of Rohloff. Je kunt kiezen uit herenmodellen, uniseksmodellen en fietsen met een lage instap.


TREKKINGFIETS SALE

Voor iedereen die comfortabel door de stad rijdt en langere tochten rijdt, is de trekkingfiets de perfecte oplossing. In onze SALE vind je stadsfietsen en trekkingfietsen voor elk gebruiksdoel.


REISFIETS SALE

Wil je met je fiets grote reizen maken? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij onze reisfietsen SALE. Hier vind je aantrekkelijke restbestanden, showroommodellen of tweedehands fietsen die je hier voordelig kunt aanschaffen. Zo wordt je reisbudget niet meteen verbruikt.
Bekijk onze SALE en vind de perfecte fiets voor een aantrekkelijke prijs.

Houd er rekening mee dat er niet altijd fietsen uit alle categorieën en in alle maten en kleuren worden aangeboden. Het is daarom de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen, want ons fietsaanbod verandert voortdurend.