Abstract SKU
2715833
SKU
233595201
Abstract Product Id
261447
Concrete Product Id
681179
Voorraad beperkt
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak
UPHILL 12 rugzak

VAUDE UPHILL 12 rugzak

69,09 € Adviesprijs € 95,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233595201

Kleur linen

Maat

Maattabel Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Beschikbaar in  Bocholt Biketown
Details

Een milieubewuste tas voor korte en langere fietstochten in de natuur. Met de UPHILL 12 rugzak zet VAUDE maatstaven op het gebied van duurzame productie en presenteert het merk tegelijkertijd een multifunctionele fietsrugzak voor dagtochten.

Het materiaal van de rugzak is grotendeels gerecycled. Het is door PET RECYCLING uit gebruikte flessen of door het MASS BALANCE proces uit oude banden gewonnen. Volgens de GREEN BUTTON en MYCLIMATE keurmerken heeft VAUDE beloofd deze rugzak op maatschappelijk verantwoorde en klimaatneutrale wijze te produceren. Zo hebben we allemaal meer van de natuur die we waarderen en nodig hebben.

Door de luchtige en ergonomische schouderbanden en de VENT-TEXT ULTRALIGHT meshvulling is de rugzak ook op warme dagen comfortabel om te dragen. Het veelzijdige compressiekoord aan de voorkant en het extra mesh-vak aan de zijkant, waarin je een telefoon of liftkaart kunt opbergen, bieden extra functionaliteit. En omdat je ook bij wisselvallig weer op pad wilt, heeft de rugzak een regenhoes met knipperlichthouder. Starten maar!

Details:
• lichte en duurzaam geproduceerde fietsrugzak, bijv. voor MTB en trekking
• grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal zoals PET RECYCLING flessen of gebruikte banden via MASS BALANCE processen
• duurzame, verantwoorde en klimaatneutrale productie volgens VAUDE GREEN SHAPE standaard, MYCLIMATE en GRÜNER KNOPF keurmerk
• luchtdoorlatende en ergonomisch gevormde ERGOSHAPE schouderbanden
• optimale ventilatie op de rug door VENT-TEX ULTRALIGHT meshvulling
• afneembare heupband
• ruim hoofdvak met ritssluiting en binnenvak
• extra voorvak met ritssluiting
• trekkoord voor compressie-, bevestiging- en helmhoudersysteem
• mesh zijvak met ritssluiting voor snel toegankelijke opbergruimte
• opening voor drinksysteem (drinksysteem optioneel verkrijgbaar onder bestelnr: 2290840)
• borstband met drinkslanghouder
• inclusief regenhoes met knipperlichthouder
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
• bovenmateriaal: 100 % polyamide, voorkant 70 D met siliconencoating, achterkant met polyamidecoating
• voering: 100% polyester (gerecycled), 150D polyurethaan gecoat
• inserts: 100% polyester (gerecycled) 600 D Ripstop coating, plain weave
• regenhoes: 100% polyamide 190 T, polyurethaan coating

Technische gegevens:
• afmetingen in cm: ca. 50 x 26 x 14 (H x B x D)
• volume: ca. 12 l
• gewicht: ca. 380 g

Leveringsomvang:
• 1 x VAUDE UPHILL 12 bikerugzak

Highlights & technologieën:

ECO FINISH:
VAUDE producten met ECO FINISH zijn waterafstotend en tegelijkertijd milieuvriendelijk zonder fluorkoolstof gefabriceerd. Fluorkoolstof behoort tot een groep chemische verbindingen die voor de impregnatie van de buitenkant worden gebruikt.

ERGOSHAPE:
De ergonomisch gevormde schouderbanden zorgen voor optimale bewegingsvrijheid en extra comfort tijdens berg-, trekking- of wandeltochten. De vorm van de ERGOSHAPE schouderbanden is hiervoor bepalend: Ze zijn breed in het gebied waar ze op je schouder rusten. Bij je schoudergewrichten zijn de banden smal. De ERGOSHAPE schouderbanden zijn bij de mannen- en vrouwenrugzakken op de anatomie aangepast.
• ergonomisch gevormde schouderbanden zitten comfortabel, zonder te knellen
• optimale bewegingsvrijheid door aangepaste breedte
• aangepast aan de verschillende anatomie van mannen en vrouwen

GREEN SHAPE:
Keurmerk van VAUDE voor producten die zeer milieuvriendelijk zijn gefabriceerd. Omdat er wereldwijd geen eenduidige maatstaf voor de beoordeling van 'ecoproducten' bestaat, heeft VAUDE een eigen beoordelingssysteem met de strengste criteria ontwikkeld.

GRÜNER KNOPF:
Het Duitse keurmerk ‘Grüner Knopf’ kenmerkt materialen die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd. Per product worden 26 sociale en ecologische criteria gecontroleerd. Het bedrijf moet verantwoording afleggen op het gebied van mensenrechten en sociale en ecologische aspecten.

MASS BALANCE:
Performance voor jou en het klimaat. VAUDE'S textiel volgens een massabalansmethode is klimaatvriendelijk, zeer functioneel en draagt tegelijkertijd bij aan het oplossen van een groot afvalprobleem veroorzaakt door oude banden: VAUDE gebruikt hier een technologie die olie uit moeilijk recyclebare kunststoffen zoals autobanden haalt en deze in een gecertificeerd massabalanceringsproces in het polyamideproductiesysteem invoert. Het hieruit verkregen duurzame polyamide is licht en gaat lang mee, maar bespaart bij de productie ca. 60% aan CO²-uitstoot.

MULTIUSE:
Leef meer, consumeer minder! De MULTIUSE producten van VAUDE zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende activiteiten worden gebruikt. Zo kun je optimaal van de natuur genieten, ben je op alles voorbereid en verklein je bovendien je ecologische voetafdruk.

MYCLIMATE:
Dit product is klimaatneutraal: de uitstoot veroorzaakt door materiaal, productieproces en verzending is systematisch gereduceerd en volledig gecompenseerd.

PET RECYCLING:
Afhankelijk van het model en de maat bestaat een VAUDE recycled tas uit ca. 12 PET-flessen. Het buitenmateriaal van het model bestaat voor 55 procent uit PET-materiaal. Aan de binnenkant wordt voor 100 procent gerecycled materiaal gebruikt. Door PET-recycling kan de belasting voor het milieu vergeleken met nieuwe producten nagenoeg gehalveerd worden.

VENT-TEX ULTRALIGHT:
Bij VENT-TEX ULTRALIGHT is vanwege het gewicht afgezien van een rugversteviging, zonder te besparen op comfort. Mesh voering langs de wervelkolom biedt draagcomfort. De voering neem geen vocht op en vormt een groot ventilatiekanaal waardoor de rug goed wordt geventileerd.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de rugzak worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/ 425 valt.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
16127 781
GTIN:
4062218499348
Rugzakfeatures:
Helmhouder, Vak voor drinkreservoir, Regenhoes
Beoordelingen 1
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

UPHILL 12 rugzak

Kleur: 
bright green
Maat:
12 l
Toller leichter Tagesrucksack. Positiv die auffällige Farbe - sollten mehr Rucksäcke haben! Kleiner Nachteil: eine Spur zu klein - muss man sparsam packen - größere Reservekleidungsstücke gehen sich nicht aus. Ein paar Liter mehr Volumen wären gut.