BIKEPACKING AT ITS BEST

Bereid je voor op het volgende avontuur

GEEN AVONTUUR IS JOU TE GROOT

Wat wij verbinden met bikepacking? Eindeloze vrijheid, onafhankelijkheid en onvergetelijke ervaringen. Het liefst ergens in the middle of nowhere! Elk episch bikepacking avontuur begint met een verlangen naar afstand, sensatie en de wens om plezier te hebben op je fiets. Beleef unieke momenten, kom uit je comfort zone en verken minder bereisde plaatsen op 2 wielen. Waar brengt jouw volgende avontuur je heen?
bikepacking-bild-text-trbo

TALRIJKE BEVESTIGINGSPUNTEN

VOOR ULTIEME VEELZIJDIGHEID

De BACKROAD is extreem veelzijdig en maakt de bevestiging van bidonhouders, anything-cages en tassen mogelijk. Een kleine tip: belaad je BACKROAD zo compact en licht mogelijk en verdeel de last over het frame.

Naar de BACKROAD

Bikepacking at its best!

Tot in het kleinste detail gepland of spontaan - voor bikepacking heb je de nodige uitrusting en je persoonlijke bagage nodig. Tassen pakken en starten maar! Als het nu niet is, wanneer dan wel?

STUURTASSEN

Portemonnee, sleutels, pasjes, smartphone, fietskaart en een bidon - stop alles wat je tijdens je reis op de fiets bij de hand moet hebben in een stuurtas. Een must voor elke bikepacking avontuur.

FRAMETASSEN & BOVENBUISTASSEN

Kleine onderdelen en reparatiebenodigdheden stop je het beste in een frametas, vooral als je zonder bagagedrager rijdt. Zoveel verschillende frames er zijn, zoveel verschillende frametassen zijn er ook, zodat je voor elk frame de passende tas vindt. De volgende tocht met je fiets staat dus niks meer in de weg - laat het avontuur maar komen!

BAGAGEDRAGERTASSEN & ZIJTASSEN

Alleen van het aanblik al krijg je zin in vakantie: Bagagedragertassen zijn handig als je een langere reis met je fiets plant. Ze bieden veel opbergruimte en maximale bescherming tegen het weer. Als je ze eens niet gebruikt voor een fietsreis, zijn ze ook prima geschikt voor een ritje naar de supermarkt. Een absolute kooptip dus!

ZADELTASSEN

Op je fiets bevinden zich talloze transportmogelijkheden. Een zadeltas bevestig je direct onder het zadel van je fiets, we noemen hem ook wel een kleine, flexibele ’fietsachterbak’. 
Afhankelijk van het formaat biedt hij plaats aan kleine benodigdheden zoals een minitool of een binnenband, of extra ruimte voor bagage tijdens een 
bikepacking tocht.

BEKIJK NOG MEER