vanaf € 5.489,76

Bestel nu

De veelzijdige e-bike voor lange afstanden die aan de hoogste eisen voldoet - met maximale actieradius, een krachtige motor en een feelgood-garantie. Of je hem nu voor woon-werkverkeer gebruikt, ermee op avontuur gaat, of gewoon af en toe een rondje fietst; de MAYOR PLUS biedt grenzeloze vrijheid op twee wielen.

  • Accucapaciteit
    750 Wh
  • Motorvermogen
    85 Nm
  • Gewicht
    vanaf 26,6 kg
01 Zitat Rahmenmodell 2311658 1 jpg
02 Zitat Rahmenmodell 2311660 1 jpg
03 Zitat Rahmenmodell 2311662 1 jpg

"De MAYOR PLUS combineert systeemintegratie, rijgedrag en comfort op het hoogste niveau. De in alle framematen en -vormen volledig geïntegreerde 750Wh-accu stelde ons voor nieuwe uitdagingen – het resultaat is iets om trots op te zijn."

Max Schrom - Product Engineer

Premium Design

De hoogwaardige frameconcepten in een matte look combineren een hoogwaardig design met sportieve genen. De vloeiende en krachtige designtaal van de MAYOR PLUS komt tot uiting in een buitengewoon veilig rijgedrag en jaloerse blikken van andere weggebruikers.

Next Generation Premium E-Mobility

De modernste BOSCH componenten van de buitencategorie: De krachtige 85 Nm Performance Line CX motor uit de vierde generatie, de PowerTube 750 Wh accu en het intuïtieve Kiox 300 display vormen, zelfs op lange afstanden en beklimmingen, een betrouwbaar team.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

BOSCH Performance Line CX

Maximale Power

Krachtig, geschikt voor off road en ideaal voor woon-werkverkeer en fietstochten. Gegarandeerd sterke performance. 85 Nm koppel voor veel power en uithoudingsvermogen op elke ondergrond.

BOSCH PowerTube 750

Maximaal uithoudingsvermogen

Meer actieradius, klaar voor lange afstanden en hoogteverschillen - volledig geïntegreerde & verwijderbare accu met smart accumanagementsysteem.

BOSCH Kiox 300

Smart compatibility

Wijzig eenvoudig het gewenste ondersteuningsniveau van ECO naar TURBO via de nieuwe led-Remote met intuïtieve bediening en houd je rijgegevens altijd in het oog via het smart kleurendisplay.

Feelgood-garantie

Comfort op alle niveaus

De zelf ontwikkelde bagagedragers zijn robuust en hebben een laadvermogen van maar liefst 25 kg. Daarnaast kent je fietsplezier dankzij de 100 mm veerweg en extra veel bandenvrijheid geen grenzen.

Bekijk alle modellen

Lees nog meer over de MAYOR PLUS

Hoe ver kan ik met de MAYOR PLUS fietsen op een volledig opgeladen batterij?
De actieradius van de accu wordt door veel verschillende factoren beïnvloed. Daartoe behoren bijvoorbeeld het gewicht van de berijder, de ondergrond, de geselecteerde ondersteuningsstand en de gemiddelde snelheid. Je kunt de actieradius van de accu vergroten door op een economische manier te rijden, d.w.z. door in verschillende rijsituaties de juiste ondersteuningsstand te kiezen en met de BOSCH PowerTube 750 tot 140 km rijden.
Hoeveel bagage kan ik meenemen op de MAYOR PLUS?
De MAYOR PLUS heeft een toegestaan totaalgewicht van maximaal 150 kg en kan op de robuuste bagagedrager een lading van maximaal 25 kg vervoeren.
Welke ondersteuningsmodi zijn er?
De BOSCH motor van de Performance Line CX BES3 biedt vier verschillende ondersteuningsniveaus. De Eco Modus spaart de accu en wordt beschouwd als bijzonder energiebesparend. De andere modi Tour, Sport en Turbo zijn perfect afgestemd op de respectievelijke toepassing.
Hoe snel kan ik fietsen met de MAYOR PLUS?
De MAYOR PLUS biedt ondersteuning vanaf de eerste pedaalomwenteling en accelereert tot 25 km/u.
Hoe laad ik de MAYOR PLUS op? Kan de accu worden verwijderd?
De MAYOR PLUS heeft zowel een in het frame geïntegreerd oplaadpunt als een uitneembare accu. Je kunt de oplaadkabel dus meteen op de fiets zelf aansluiten, of de accu verwijderen en op een door jou gewenste plaats opladen.
Heeft de MAYOR PLUS een duwhulp?
De MAYOR PLUS heeft een slimme duwhulp met Hill Hold functie. Dus zelfs op steile beklimmingen is je fiets gemakkelijker te duwen en is hij beveiligd door de automatische terugrolbeveiliging.
Welke service kan ik gebruiken voor vragen en technische problemen?
Wij zijn er voor jou! Ga naar een van onze 7 winkels en 8 shop-in-shops bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een adviesgesprek of een bezoek voor de werkplaats. De vele BOSCH eBike servicepunten zijn ook beschikbaar voor deskundige directe hulp in geval van technische problemen.
Kan ik mijn MAYOR PLUS instellen via een app?
Het slimme systeem van de BOSCH Performance Line CX is compatibel met de BOSCH Flow app via Bluetooth. Hier kun je je fiets registreren, het systeem updaten en functies zoals de Bike Lock functie of de navigatie gebruiken.
Hoe kom ik aan reserveonderdelen en accessoires?
Alle belangrijke reserveonderdelen en praktische accessoires vind je in onze winkels of in de webshop. Profiteer van ons deskundige advies ter plaatse of maak een afspraak voor telefonisch advies bij de klantenservice.
mayor_suv_bildtext

Je bent op zoek naar een offroad avontuur?

De MAYOR PLUS SUV laat je zien wat absoluut offroad plezier betekent.

Naar het SUV model