TK Offsett sneakersokken

Abstract SKU
2694962
SKU
230818904
Abstract Product Id
137576
Concrete Product Id
573211
SALE
TK Offsett sneakersokken
TK Offsett sneakersokken

FALKE TK Offsett sneakersokken

10,12 € Adviesprijs € 18,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 230818904

Kleur yve

Maat

Maattabel
Details

De TK Offsett sneakersokken van FALKE bieden met hun lichte padding en de merinowolmix een goed schoencontact en goede warmte-isolatie tijdens tochten door de stad of vrije tijds activiteiten. De snelle vochtafvoer en de optimale pasvorm zorgen voor de perfecte temperatuur en veel comfort. Het meerkleurige, onderbroken design verleent deze wandelsokken een sportieve look.

Details:
• lichte voering voor aangepaste bescherming en goed contact met de schoen
• lichte padding en goed comfort voor stedentrips en lichte wandelingen
• merinowolmix voor goede warmte-isolatie
• optimale pasvorm door links-/rechts padding en teenbox
• perfecte temperatuur en vochtmanagement door drielaagse constructie

Materiaal: 44% polypropyleen, 38% polyamide 18% wol (merino)

MERINOWOL:
Merinowol heeft in vergelijking met normale wol een zeer fijne vezel. Door de extreme weersomstandigheden waarin merinoschapen in de natuur leven, werkt de wol thermoregulerend en is in staat vocht snel weg te leiden van het lichaam. Zo ontstaat er, zelfs in natte toestand, een warme beschermlaag voor het lichaam. In tegenstelling tot normale wol kriebelt of prikt merinowol, ook in natte toestand, niet. Hierdoor is merinowol zeer geschikt om direct op de huid te dragen. Tegelijkertijd is het zeer geschikt voor warme zomerdagne, het is namelijk zeer goed ademend en biedt een verkoelend effect. Door de natuurlijke lichtbeschermingsfactor, het aangename draagcomfort en de vuurbestendigheid is merinowol een zeer populair materiaal.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
16150 6714
GTIN:
4043874823753
Beoordelingen 2
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(2)

Artikel beoordelen

TK Offsett sneakersokken

Kleur: 
pumpkin
Maat:
42-43
Lieferung hat fast ein halbes Jahr gedauert, ohne vernünftige Benachrichtigung zwischendurch oder irgendeine Form des Entgegenkommens oder einer Entschädigung.

TK Offsett sneakersokken

Kleur: 
yve
Maat:
39-41