HET DOEL VOOR OGEN

Fietscomputers, navigatiesystemen, hartslaghorloges, smartphonehouders & accessoires
ontheroad computer image1 jpg

TALRIJKE FEATURES

Fietscomputers en accessoires

Met een fietscomputer kun je routes en je training zeer gedetailleerd plannen, tracken, analyseren en delen. Met of zonder kabel: met een fietscomputer profiteer je van basisfuncties, uitgebreidere features en een optimale connectiviteit.

Fahrradelektronik_LP_Computer_Anfänger

Tracking basics

Elke fietser die zijn vorderingen en gemiddelde snelheid wil bijhouden of een after-work rit wil plannen heeft enkele basis functies nodig. Onze instapmodellen beschikken over vele functies en maken een doelgerichte tracking mogelijk - eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Fietscomputers

Voor instappers

Fahrradelektronik_LP_Computer_Fortgeschritten

Tracking on point

Mag het ietsje meer zijn? Bij ons vind je fietscomputers en accessoires voor elk trainingsniveau, perfect passend bij jouw prioriteiten. Met deze toestellen ben je altijd goed op de hoogte van je prestaties en vorderingen en weet je door de gps-functie ook altijd waar je momenteel bent.

Fietscomputers

Voor gevorderden

Fahrradelektronik_LP_Computer_Profi

Hoogwaardige tracking

Is alles niet genoeg voor je? Voor een nog gedetailleerde trainingsanalyse, nog meer functies bij het tracken van jouw ritten, op jouw afgestemde routeopties en een optimale verbinding met andere apparatuur bieden wij zeer uitgebreide apparaten aan. Kies hier een nieuwe metgezel die bij jouw gebruiksdoel past en train elke dag effectiever.

Fietscomputers

Voor professionals