Laat jezelf zien!

Reflecterende kleding & onderdelen*

Wielerkleding voor een betere zichtbaarheid in het wegverkeer

In de schemering en het donker zijn veel mensen niet genoeg zichtbaar onderweg. Ze beschikken weliswaar over de nodige fietsverlichting maar zijn vaak in donkere kleuren gekleed en lopen zo het gevaar door andere verkeersdeelnemers pas op het allerlaatste moment waargenomen te worden. Om je bij slecht zicht duidelijk van het donker te onderscheiden, bieden vele merken speciale Visibility fietskleding aan. De opvallende neon-kleuren en grote reflecterende elementen zorgen voor nog betere zichtbaarheid en nog betere veiligheid in het verkeer.

Kleding met reflecterende elementen

Zo val je op met stijl!

Nu is de tijd om je bezig te houden met je zichtbaarheid in het wegverkeer. Veel fietsers beschikken weliswaar over de verplichte fietsverlichting maar zijn vaak in donkere kleuren gekleed en lopen zo het gevaar door andere verkeersdeelnemers pas op het allerlaatste moment waargenomen te worden. Om je bij slecht zicht duidelijk van het donker te onderscheiden, moet je speciale Visibility fietskleding aanschaffen. De opvallende neon-kleuren en reflecterende elementen zorgen voor nog betere zichtbaarheid en nog betere veiligheid in het verkeer.

  • meer filters minder filters

99 zoekresultaten

*de als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016 / 425 valt.