AXA

Veiligheidsproducten en verlichting voor fietsen

Fietsonderdelen

Axa produceert fietsaccessoires en behoort in Europa tot de leidende bedrijven op het gebied van beveiliging van fietsen. Wil je je fiets veilig afsluiten of zoek je goede fietsverlichting? Dan ben je bij deze bekende fabrikant zeker aan het juiste adres. Ook onder fietsendieven is het Nederlandse merk Axa een begrip.

Een frameslot van Axa, bescherming tegen fietsendiefstal
Dankzij de hoge kwaliteit van zijn fietssloten biedt Axa betrouwbare bescherming tegen fietsendiefstal. De fabrikant staat bekend om de roestwerendheid en robuustheid van zijn veiligheidsproducten voor fietsen. Bovendien is de gebruiksvriendelijkheid van een fietsslot minstens zo belangrijk als een stalen slotbehuizing die zelfs hardhandige diefstalpogingen weet af te weren. Om zijn producten voortdurend te kunnen verbeteren, test Axa zijn artikelen steeds opnieuw met tangen en andere gereedschappen die normaalgesproken bij diefstal worden gebruikt.

Axa kwaliteitsproducten: veiligheidsproducten, achterlichthouders, dynamohouders, insteekkettingen en nog veel meer
Naast diverse fietssloten behoren dynamolampen, koplampen op batterijen, dynamoachterlichten, achterlichten op batterijen maar ook reservewieltjes, achterlichthouders, dynamohouders en insteekkettingen tot het aanbod van deze kwaliteitsleverancier uit Nederland. Voor de dynamo’s en lampen van Axa geldt: De goede werking, lichtopbrengst en lichtkwaliteit, ook bij lagere snelheden, zorgen voor veiligheid op de weg. Hierdoor zijn de producten van de firma Axa effectieve veiligheidsaccessoires voor fietstochten overdag en in het donker.