BACKROAD CLASSIFIED 2x11

Zoom

BACKROAD CLASSIFIED 2x11

Bestelnummer: 231061702

Veelzijdige, carbon gravelbike voor jouw volgende offroad avontuur

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Jouw kleur *blue haze

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

6.099,84 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

RIDE THE REVOLUTION – de BACKROAD x CLASSIFIED 2X11 katapulteert je naar een volkomen nieuwe schakelatmosfeer. Op onze hoogwaardige carbon gravelbike met de revolutionaire schakeltechnologie van Classified vind je alles wat een moderne gravelbike nodig heeft. En zelfs nog meer.

 • Gewicht
  ca. 8,6 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon

DE SHIFTER

Met de shifter die op een smart stuurunit is gemonteerd zet je een schakelactie in gang.

DE SMART STEEKAS

De smart steekas ontvangt het signaal en schakelt vervolgens elektronisch, aangestuurd door de accu. Een opgeladen accu is goed voor 10.000 schakelacties - via de USB-poort kun je de accu opnieuw opladen.

DE POWERSHIFT NAAF

De POWERSHIFT naaf ontvangt dit signaal en schakelt vervolgens tussen 2 verzetten - naar het grote 46-tands kettingblad of het virtuele kleine 32-tands kettingblad.

 • Beschrijving

  RIDE THE REVOLUTION - waanzinnig hoogwaardig, ultrasnel en uiterst efficiënt! We hebben met succes afgezien van een klassieke achterderailleur en onze populaire BACKROAD uitgerust met de nieuwe, unieke POWERSHIFT technologie van CLASSIFIED: Het draadloze, dubbelspeed schakelsysteem is volledig geïntegreerd in de achternaaf en stelt jou in staat om eenvoudig, nauwkeurig en snel te schakelen onder volle belasting en dat op elke ondergrond. Raak de shifter licht aan om razendsnel en draadloos te schakelen. De Smart Thru Axle achternaaf ontvangt het signaal en past de versnelling aan. Kortom: met het revolutionaire schakelsysteem van CLASSIFIED rijdt onze veelzijdige, fraaie BACKROAD zonder voorderailleur en tweede kettingblad heel easy op twee verzetten. De CLASSIFIED naaf presteert op hoog niveau en biedt 22 versnellingen, kleine schakelsprongen en een bereik van 451% - en dat allemaal zonder voorderailleur. Een technologie die voor kippenvel zorgt en een hele fraai uiterlijk.

  De basis van deze fiets is een stijlvol frameconcept met uitmuntende rij-eigenschappen, een uitstekende afmontage en slimme details. De ROSE Square stuurpen onderstreept de compromisloze design-DNA van onze BACKROAD. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit nog meer elegantie en performance. De all-in-one ROSE Square stuurpen blinkt uit met een brede stuurklemming met uitstekende stijfheidswaarden, een front plate die met een Garmin houder compatibel is en een in het design geïntegreerde top cap met platte top-surface. De ROSE R Thirty Disc LIGHT wielen beschikken over uithoudingsvermogen en bieden opperbeste voorwaarden voor een heleboel gravelplezier, dus nog meer fun en mogelijkheden op onverharde ondergronden. Continental Terra Speed banden zorgen voor comfort, goede grip en uitstekende roleigenschappen.

  * ca. 8,6 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur deepest purple, maat 57 cm, zonder pedalen

  *Lak en kleur frame en voorvork kunnen eventueel iets afwijken

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen

Graveltoebehoren

Maak optimaal gebruik van de veelzijdigheid van jouw gravelbike

Nu kopen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection