BACKROAD Force eTap AXS 1x12 Limited

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD Force eTap AXS 1x12 Limited

Bestelnummer: 230467601

De bestseller in limited lak voor optimaal genot op het gravel

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Jouw kleur midnight laser grey

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

5.998,16 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De BACKROAD FORCE eTap AXS 1x12 LIMITED - onze nobele, moderne gravelbike heeft een ultraclean carbon frame, gepimpt met fraaie lak. Hij is gemaakt voor epische adventure-rides of snelle rondes op onverharde paden.

 • Gewicht
  ca. 8,1 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
limited-force-etap-axs-1x12-1

Offroad

Met de ROSE GC FORTY DISC wielen scheer je soeverein over grindpaden. De Continental Terra Trail banden zijn gemaakt voor offroad gebruik en brengen je veilig over onverharde paden. Ze bieden veel grip en een lage rolweerstand.

limited-force-etap-axs-1x12-2

Achterderailleur

Met de Force eTap AXS 1x12 van SRAM is er een groep gemonteerd die heel wat in petto heeft. Met de AXS-technologie kun je de schakelperformance eenvoudig personaliseren.

limited-force-etap-axs-1x12-3

Ervaring

Beleef een onvergetelijk speed-avontuur. Ritten bij jou in de buurt of epische bikepackingavonturen: de Backroad is extreem veelzijdig en maakt de bevestiging van bidonhouders, anything-cages en tassen mogelijk.

 • Beschrijving

  De BACKROAD LIMITED is de fiets voor iedereen die nog meer wil! Hij blinkt uit met een hoogwaardige laklaag die de fiets een cleane look verleent. Het lichte, hoogwaardige carbon frame en de nagelnieuwe ROSE Square stuurpen onderstrepen de compromisloze design-DNA van de BACKROAD. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit nog meer elegantie en performance. De all-in-one ROSE Square stuurpen blinkt uit met een brede stuurklemming met uitstekende stijfheidswaarden, een front plate die met een Garmin houder compatibel is en een in het design geïntegreerde top cap met platte top-surface. Met de Force eTap AXS van SRAM is er bovendien een groep gemonteerd die heel wat in petto heeft. Met de AXS-technologie kun je de schakelperformance eenvoudig personaliseren. Hydraulische schijfremmen brengen de fiets betrouwbaar tot stilstand - geruisloos, snel en nauwkeurig. Met de ROSE GC FORTY disc wielen en Continental Terra Trail banden beweeg je je lichtvoetig over het grind, onverharde paden en asfaltwegen. Talrijke bevestigingspunten voor bidonhouders, anything-cages of tassen maken deze fiets zeer veelzijdig! Nog meer afstand, nog meer offroad en nog meer fun: een gravelmachine par excellence.


  * ca. 8,1 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur midnight laser grey, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen

Graveltoebehoren

Maak optimaal gebruik van de veelzijdigheid van jouw gravelbike

Nu kopen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection