Abstract SKU
2720395
SKU
234298301
Abstract Product Id
266292
Concrete Product Id
692441
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer
ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Sigma ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

335,50 € Adviesprijs € 379,95

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234298301

Kleur night grey

Beschikbaar over 10 weken

Store beschikbaarheid

Beschikbaar in  Bocholt Biketown München
Details

Bijna precies vijf jaar na de lancering van de ROX 12.0 Sport, de eerste GPS-fietscomputer van SIGMA, krijgt de 12-versie een fundamentele update met het ROX 12.1 EVO fietsnavigatiesysteem. In de handige compacte behuizing is veel gedaan aan de hardware- en softwarekant op het gebied van slimme connectiviteit, de integratie van externe sensoren en de prestaties van de fietscomputer.

Net als bij de voorganger ligt de nadruk op optimale duidelijkheid en maximaal gebruiksgemak in de menunavigatie, gegevensweergaven en fietsnavigatie. De ROX 12.1 EVO breidt het SIGMA assortiment uit met een uitstekend afleesbare, gebruiksvriendelijke fietscomputer met een uitgebreide reeks functies.

Het briljante 3"-touchscreen is perfect geschikt voor outdoor-gebruik. De meegeleverde Long Butler positioneert de ROX 12.1 EVO ideaal voor het stuur. Hij kan in slechts een paar stappen worden gemonteerd op fietssturen met een diameter van 25,4 en 31,8 mm. Of het nu in fel zonlicht is of bij bewolking, de gegevens zijn altijd goed af te lezen op de ROX 12.1 EVO dankzij het transflecterende display met intelligente achtergrondverlichting.

Wijzig de weergave, zoom in en uit, bereken een route of wijzig de route: Dankzij de krachtige hardware kan de ROX 12.1 EVO moeiteloos en razendsnel worden bediend. Je kunt dit doen via 5 knoppen aan de zijkant of het touchscreen, zoals je dat kent van je smartphone. Grote visuele knoppen en het moderne, overzichtelijke ontwerp maken de bediening van de Bike Computer kinderlijk eenvoudig en intuïtief.

E-BIKE READY? De ROX 12.1 EVO kan eenvoudig aan veel e-bikes worden gekoppeld en toont, afhankelijk van het aangesloten e-systeem, specifieke waarden zoals actieradius, batterijstatus of ondersteuningsniveau met schakeladvies. Compatibele e-bikesystemen vind je hier: https://sigmasport.com/e-bike-compatibility/

Bosgrond, grind of asfalt: Met zijn veelzijdige kaartnavigatiefuncties vindt de 110 gram wegende fietscomputer de beste route en brengt je betrouwbaar naar je bestemming. Veel OSM-landkaarten met voor fietsen geoptimaliseerd kaartmateriaal zijn al voorgeïnstalleerd op de ROX 12.1 EVO.

SIGMA gebruikt zijn eigen kaartweergave voor de best mogelijke fietsroutebegeleiding. Hiermee worden fietspaden en trails visueel gemarkeerd en leiden ze je altijd naar de beste routes, ongeacht waar en met welke fiets je reist.

Naast de snelle controle op het apparaat maakt de SIGMA RIDE app voor iOS en Android de gedetailleerde evaluatie van de ritten altijd en overal mogelijk. Als slimme aanvulling op de ROX 12.1 EVO kunnen weergaven nog eenvoudiger worden ingesteld en kunnen tracks van verschillende platforms worden beheerd en overgezet naar de ROX 12.1 EVO. De app stuurt gegevens via BLE van de ROX 12.1 EVO naar je smartphone, verzamelt trainingsgegevens en geeft een overzicht van de statistieken van de afgelopen weken, maanden of zelfs jaren.

EERSTEKLAS FUNCTIES
Met meer dan 150 functies navigeert en ondersteunt de ROX 12.1 EVO je tijdens de training of tijdens een rit met je vrienden. Het praktische korte menu toont relevante navigatiefuncties zoals terug-naar-start of de batterijstatus en past zich dynamisch aan wanneer er bijvoorbeeld een sensor wordt gekoppeld. Je kunt je dus concentreren op je prestaties en de SIGMA-fietscomputer doet de rest!
En door de LIVE-functie kun je jouw gegevens op elk gewenst moment volgen en analyseren via de SIGMA RIDE-app. De ROX 12.1 EVO levert alle gegevens betrouwbaar en in real time. Snelheid en afstand via gps, barometrische hoogtemeting en navigatie via Track of komoot maken deel uit van de reeks functies, naast compatibiliteit met de e-bike en externe sensoren.

• Blijf in contact!
Smart Notifications verbinden je smartphone ook tijdens het fietsen met de ROX 12.1 EVO. Een bericht over inkomende oproepen, berichten en e-mails verschijnt automatisch op je display. Korte berichten kun je direct op de ROX 12.1 EVO lezen. Als je rust nodig hebt tijdens het rijden, kun je geluiden of smart notifications ook uitschakelen.

• Safety first!
De ROX 12.1 EVO detecteert automatisch een val en geeft je 30 seconden om te bevestigen dat alles in orde is. Zo niet, dan worden uw contactpersonen voor noodgevallen automatisch via de SIGMA RIDE app op de hoogte gebracht en ontvangen ze jouw gps-gegevens. Je kunt ook gegevens zoals bloedgroep, naam en medicatie op je toestel opslaan. Deze worden in noodgevallen op het display weergegeven.

• EENVOUDIG PAIREN
Via BLE en ANT+ kunnen sensoren voor het meten van snelheid, cadans en hartslag eenvoudig en betrouwbaar worden gekoppeld. De gegevens van de hartslagsensor of de Rotor Powermeter (incl. OCA- & OCP-waarden) kunnen ook worden opgeroepen. Je ROX 12.1 EVO ondersteunt ook ANT+ profielen van sensoren voor het meten van snelheid, cadans en hartslag. Vermogensmeters, elektronische versnelling, afstandsbediening, radarsystemen en slimme trainers met FE-C kunnen worden geïntegreerd.

• Indoor-Cycling
Verbind de ROX 12.1 EVO met je smart trainer of rollenbank. Zo kun je ook tijdens de indoor training gebruik maken van de talrijke mogelijkheden van de trainingscomputer. Voor aangesloten FE-C Smart hometrainers kan een extra gegevenspagina worden opgeroepen. Verbind je ROX met een smartphone en volg direct je prestaties op het live-scherm van de SIGMA RIDE app.


INNOVATIEVE KAARTNAVIGATIE
• voor fietsen geoptimaliseerde OSM-kaarten:
Verschillende landkaarten zijn vooraf geïnstalleerd op de ROX 12.1 EVO. Je kunt dus meteen beginnen nadat je de fietscomputer hebt uitgepakt. Om ervoor te zorgen dat fietsers altijd optimaal hun weg vinden, werd SIGMA's eigen kaartweergave gebruikt. De kaarten markeren fietspaden en trails en leiden je altijd naar de beste route. Extra landkaarten en regelmatige updates zijn gratis te downloaden via WiFi.

• één tour, vele mogelijkheden
Gebruik de Routing-opties om te bepalen aan welke criteria je route moet voldoen. Daarnaast kunnen voorkeuren (fietspaden, hoofdwegen, onverharde wegen) individueel worden ingesteld voor elk sportprofiel. Je kunt kiezen tussen de aanbevolen, de gemakkelijkste en de kortste route en het respectievelijke hoogteprofiel wordt ook weergegeven. Of het nu gaat om het invoeren van een eenvoudig adres, het navigeren naar een punt op de kaart, een "Point of Interest" (POI) of het toevoegen van tussenstops aan een bestaande route - met de ROX 12.1 EVO zijn er geen grenzen aan fietsnavigatie.

• Eenvoudige routeplanning
Tracks kunnen worden geïmporteerd uit portalen zoals Strava en komoot of als .GPX in de gratis SIGMA RIDE app. Hier kunnen de tracks op elk moment overzichtelijk worden opgeroepen, gesynchroniseerd met de ROX 12.1 EVO en gestart. In het menu Favorieten kunnen de populairste tracks worden opgeslagen voor snelle toegang. Ongeacht je locatie kun je je volgende tochten ook direct op de ROX 12.1 EVO plannen, opslaan en via de tracklist weer oproepen. De functie ‘Draw my Route’ is hierbij heel handig. Wie zich wil laten verrassen, kan op het touchscreen een of meer lijnen op de kaart tekenen en de ROX 12.1 EVO maakt op basis daarvan een routesuggestie. Afstands- en hoogteprofiel okay? Laten we dan gaan!

• Intelligente Routing / Re-Routing
Als je spontaan afwijkt van de voorgestelde route, plant de ROX 12.1 EVO snel een nieuwe route naar de bestemming - inclusief herberekening van de afstand tot de bestemming, het hoogteprofiel en de geschatte aankomsttijd. Terwijl de thuisnavigatie je altijd via de snelste weg naar huis brengt, brengt de terug-naar-startfunctie je direct terug naar het beginpunt van de tour - zelfs via exact dezelfde track als je dat wilt.
Tijdens de navigatie toont het display van de ROX 12.1 EVO de route en afslagaanwijzingen. Een pop-up met een geluidssignaal toont de volgende afslaginstructie. Bovendien worden de afstand tot de volgende afslag en de straatnaam weergegeven. De kaart kan zowel groot over het hele scherm als klein in de trainingsweergaven worden weergegeven.


PROFESSIONEEL TRAININGSSYSTEEM
• Bepaal je trainingsprogramma
Met 6 vooraf gedefinieerde en tot 20 individueel instelbare sportprofielen is de ROX 12.1 EVO klaar voor elk fietsavontuur. Binnen elk sportprofiel kunnen trainingsweergaven, routevoorkeuren en alarmen worden ingesteld. De profielen kunnen eenvoudig afzonderlijk worden gemaakt en aangepast op de ROX 12.1 EVO of in de SIGMA RIDE app.

• Alle belangrijke gegevens in één oogopslag
Er kunnen maximaal 6 trainingsweergaven afzonderlijk worden geconfigureerd en de gegevensvelden kunnen met verschillende kleuren worden gemarkeerd. Afhankelijk van het aantal waarden (1-10) dat per pagina moet worden weergegeven, krijgt de gebruiker verschillende lay-outsuggesties. Er zijn er in totaal 30 beschikbaar. Daarnaast zijn weergaven voor training, navigatie, FE-C Smart Trainer en rondes beschikbaar op het apparaat.

• Drink- en eetalarm
Voor een optimale energievoorziening tijdens trainingen en wedstrijden herinnert de ROX 12.1 EVO je er door middel van een alarm aan dat je moet eten of drinken, bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip of na een bepaalde afstand. Een andere individuele notitie kan worden voorzien van je eigen tekst.

• Prestaties verbeteren, prestaties vergelijken
De ROX 12.1 EVO helpt bij het uitvoeren van een gestructureerde training. De belangrijkste workouts zijn al voorgeïnstalleerd. Je kunt meer downloaden van portalen zoals TrainingPeaks via de RIDE app. Maak workouts in een service van je keuze en importeer ze als FIT-bestand naar je SIGMA ROX 12.1 EVO. Met de SIGMA RIDE app kunnen Strava Live segmenten natuurlijk ook worden geïmporteerd in de ROX 12.1 EVO.


SMART CONNECTIVITY – DE SIGMA RIDE APP
• Optimaal trackoverzicht
In de lijstweergave van de SIGMA RIDE app worden alle geïmporteerde tracks weergegeven met tournaam, datum, afstand en hoogtemeters en van welke bron (bijv. Strava of komoot) een track afkomstig is. Je kunt kiezen uit verschillende filters om de tracklijst te sorteren.

• Alle tochten in één oogopslag
Al je activiteiten worden opgeslagen in de SIGMA RIDE app. Alle tochten met route, datum, afstand, rijtijd en hoogtemeters staan duidelijk vermeld. De laatst opgeslagen activiteit staat altijd bovenaan de tijdlijn. De lijst kan ook worden gefilterd op sport.

• Details tour
Het activiteitenscherm toont de exacte details van elke tour. Naast grafische profielen per waarde, bijvoorbeeld voor powermeter of hartslag, toont een heatmap de prestaties op de route. Andere waarden zijn bijvoorbeeld de Assist Mode (e-bike) of de hoogte. Deze visualisatie helpt om gegevens snel te verzamelen en om bijzonder opvallende waarden gemakkelijk herkenbaar te maken. Metainformatie over weer, temperatuur en rijervaring kan ook worden toegevoegd.

• Live aanwezig!
Activiteiten worden opgenomen met de ROX 12.1 EVO en kunnen direct worden geanalyseerd in het live-scherm van de SIGMA RIDE app. De route en de huidige GPS-positie kunnen op de kaart worden weergegeven. De afgelegde afstand, verstreken trainingstijd en hoogtemeters bergop inclusief grafisch hoogteprofiel worden ook weergegeven.

• Statistieken voor meer motivatie
Met de prestatie-evaluatie kun je snel en gemakkelijk je vooruitgang gedurende de afgelopen weken, maanden of zelfs jaren bekijken en vergelijken. Zo heb je altijd je totale aantal kilometers of rijtijd in beeld en kun je per sport je persoonlijke records vieren, zoals de langste afstand of snelste activiteit.

• Successen delen
Met de SIGMA RIDE app kun je eenvoudig ritgegevens delen met vrienden en teamgenoten via sociale media zoals komoot, Strava, TrainingPeaks, Facebook, Twitter en WhatsApp. Gebruikers van de SIGMA RIDE app voor iOS kunnen hun routes en trainingswaarden ook delen via de optie delen door integratie met Apple Health.

GEÏNTEGREERDE SENSOREN:
• GNSS-ontvanger: GPS, GLONASS, Galileo (snelle fix – tot wel 99 kanalen)
• barometrische hoogtemeter
• omgevingslichtsensor (past automatisch de achtergrondverlichting aan)
• acceleratiesensor

BASIS FUNCTIES:
• instelbare talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Pools, Tsjechisch
• snelheid
• gemiddelde snelheid
• max. snelheid
• afstand
• trainingstijd (netto)
• trainingsduur (bruto)
• SIGMA Performance Index (objectieve evaluatie van trainingsprestaties)
• calorieën
• datum
• tijd
• zonsopkomst
• zonsondergang
• Smart Notifications
• e-bike ready

STATUS FUNCTIES:
• actuele temperatuur
• temperatuur min. / max.
• gps-nauwkeurigheid
• laadtoestand van de accu van het apparaat
• luchtdruk

NAVIGATIEFUNCTIES:
• kaartnavigatie
• track navigatie
• rijrichting
• navigatie aanwijzingen
• aantal tracks op het apparaat: tot 100
• terug naar het startpunt
• dezelfde track terug
• adresinvoer
• POI zoeken
• coördinateninvoer
• Draw My Route-functie (snel een route maken)
• tussenpunten op route: tot 50
• navigatiefavorieten
• tijd naar het doel
• afstand naar het doel
• aankomsttijd

TRAINING
• geïnstalleerde sportprofielen: 6
• individueel instelbare sportprofielen: max. 20
• individueel instelbare trainingspagina’s: max. 6
• individueel instelbaar aantal trainingswaarden per pagina: max. 10
• voorbeelden voor trainigsweergaven: 30
• kleuren om trainingsgegevens te markeren: 8
• workout
• aantal trainingen op apparaat: 100
• Strava Live segmenten
• Crash Alert
• alarmen (eten, drinken, individueel)
• Auto Pause
• rondefunctie handmatig of automatisch (tijd/afstand)
• doelzonetraining (snelheid, hartslag, cadans, vermogen)

HOOGTEMETING
• actuele hoogte
• hoogte max. / min.
• hoogtemeters bergop
• hoogtemeters bergaf
• stijging in %
• hoogteprofiel
• stijgtempo
• max. stijgtempo
• max. stijgtempo bergaf
• max. stijging bergop
• max. stijging bergaf
• max. daling

RONDEFUNCTIES lap (manueel) / autolap (op basis van tijd of afstand)
• aantal
• rondetijd
• afstand
• gemiddelde snelheid
• max. snelheid
• calorieën
• gemiddelde hoogte
• max. hoogte
• hoogte (alleen automatisch)
• hoogtemeters bergop
• hoogtemeters bergaf
• gemiddelde stijging
• gemiddelde daling
• gemiddeld stijgtempo
• gemiddeld dalingstempo
• gemiddelde balance
• gemiddel vermogen
• max. vermogen
• normalized power
• gemiddelde trapfrequentie
• max. trapfrequentie
• gemiddelde hartslag
• max. hartslag
• pedaleertijd
• pedaalindex
• ronde lijst

HARTSLAGFUNCTIES (externe hartslagsensor vereist)
• actuele hartslag
• gemiddelde hartslag
• hartslag min. / max.
• maximale hartslag in %
• gemiddelde % max. hartslag
• doelzone
• intensiteitszones
• hartslagverloop

CADANS FUNCTIES (externe hartslagsensor vereist)
• trapfrequentie
• gemiddelde trapfrequentie
• max. trapfrequentie

VERMOGENSMETINGSFUNCTIES (externe vermogensmeter vereist)
• balans
• gemiddelde balance
• gemiddelde balance 3 / 10 / 30 sec.
• pedaal smoothness
• actuele vermogen
• gemiddelde vermogen
• max. vermogen
• vermogen - %FTP
• vermogen Ø 3 / 10 / 30 sec.
• vermogen - intensiteitsfactor
• vermogen in kilojoule (kj)
• vermogen in watt / KG
• normalized power
• training stress score
• prestatiezones
• vermogenverloop
• torque effectiveness (--% / --%)
• Rotor Powermeter (OCA / OCP)

ELEKTRONISCH SCHAKELEN (compatibel met SHIMANO Di2 en SRAM eTap)
• toestand accu
• voorste versnelling (kettingblad)
• verhouding versnelling
• achterste versnelling
• Di2-schakelmodus

E-BIKE FUNCTIES (alleen voor compatibele e-bikesystemen*)
• actieradius
• e-bike accu
• ondersteuning (Watt)
• Human Power vs. Motor Power
• ondersteuningsstand
• versnellingsweergave
• verlichting
• e-bike totale afstand
• e-bike totale tijd

*Let op: Compatibele e-bikesystemen vind je hier: https://sigmasport.com/e-bike-compatibility/

INDOOR TRAINER FUNCTIES
• trainer weerstand
• trainer modus
• trainer doelstelling

ANALYSE VAN GEGEVENS
• SIGMA RIDE App (weitere Informationen: https://sigmasport.com/de/product/ride-app/)
• dataformaat: .fit
• delen via RIDE App naar Strava, komoot, TrainingPeaks, Facebook, Twitter, WhatsApp, Apple Health

Technische gegevens:
• behuizing: kunststof
• afmetingen (LxBxH): ca. 95 x 57 x 21 mm
• compatibiliteit houder: GPS Mount, Long Butler GPS, Overclamp Butler GPS
• gps-functionaliteit: geïntegreerd
• beschermingsklasse: water- en stofdicht volgens IP67
• batterij: 2400 mAh (Li Ion), 3,8 V (oplaadbaar)
• laadtijd: ca. 3 uur 3 uur (volledig opgeladen), 1 uur (≈ 50%)
• 5 functietoetsen aan de zijkant (Stop, Toggle-, Home/Power, Start/Lap, Toggle+)
• touchscreen (met regendruppeldetectie)
• displayformaat: 3,0"
• resolutie: 240 x 400 pixels
• kleurendisplay: 16 miljoen kleuren
• displaytechnologie: transflectief
• achtergrondverlichting: constant
• gebruiksduur batterij: tot 14 uur (afhankelijk van persoonlijk gebruik en omgeving)• connectiviteit: BLE, ANT+, WiFi, USB-C
• sensoren: snelheid, cadans, hartslag, vermogensmeter, elektronisch schakelen (eShift), smart trainer (FE-C), radar, remote, rotor powermeter (OCA/OCP)
• gewicht: ca. 110 g

Leveringsomvang:
• 1 x SIGMA ROX 12.1 EVO fietscomputer
• 1 x SIGMA Long Butler GPS-stuurhouder
• 1 x SIGMA bevestigingsmateriaal
• 1x USB-C laad-/datakabel
• 1 x handleiding voor snelstart


TIP:
De SIGMA ROX 12.1 EVO is ook verkrijgbaar als set met de SIGMA DUO MAGNETLESS SPEED snelheidssensor, de SIGMA DUO MAGNETLESS CADENCE cadanssensor en de SIGMA R1 DUO hartslagsensor met borstband (bestelnr. 2342984).

Eigenschappen
Geocaching:
Nee
Compatibel met ANT+:
Ja
Bluetooth:
Ja
Hartslag:
Ja
Hoogtemeter:
Ja
Vermogen in watt:
Ja
Cadans:
Ja
Smart Notifications:
Ja
OSM/Vactorkaart:
Ja
Topografische kaart:
Ja
Geschikt voor routing:
Ja
Artikelnr. van de fabrikant:
01040
GTIN:
4016224010400
Beoordelingen 6
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(6)

Artikel beoordelen

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Super Teil.

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Hatte am Anfang Schwierigkeiten mit dem Navi Signal. Sonst super Teil. Findet schnell eine alternativer Route, hat viele Möglichkeiten aller Einstellungen. Extra langsames Laden bei fast vollem Akku, damit der Akku geschont wird. Würde es mir sofort wieder kaufen.

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Super Begleiter für Bike-Abenteuer!

Einer meiner MTB-Kumpels hatte das Vorgänger-Modell Rox 12 bei gemeinsamen Touren dabei und jetzt wo es den 12.1 gibt, wollte ich auch endlich ein Bike-Navi. Ich habe das Gerät zuletzt nochmal ausgiebig bei einem Bike-Wochenende im Schwarzwald gefahren. Die Routenberechnung ist wirklich schnell, und die einfache Bedienung begeistert. Natürlich braucht man ein bisschen Zeit bis man alle Funktionen kennt. Aber dann ist das Navigieren auch bei mehrstündigen Touren mühelos. Ein echtes Highlight ist auch die Möglichkeit Tracks von komoot zu nutzen. Während wir die Gegend im Schwarzwald erkundeten, konnten wir die schöne Aussicht und die Natur in vollen Zügen genießen, ohne uns Gedanken über die Route und Navigation machen zu müssen und eine Einkehr-Möglichkeit findet man als POI auch immer. Das macht Spaß!

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Top Produkt. Wurde früher geliefert als angegeben. Erster Eindruck sehr gut, Klare Strukturierung und einfache Bedienung. Die erste Fahrt war klasse. Ich freue mich auf mehr.

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Gute Navigation, klein. leicht. Menü etwas sperrig, Display mit anderer Farbtechnik, bitte kein Retina-Display erwarten, reicht aber, auch im Sonnenschein. Gute Qualität insgesamt. Arbeitsspeicher für Karten ausreichend.
Preis/Leistung stimmt!

ROX 12.1 EVO GPS-fietscomputer

Kleur: 
night grey
Maat:
standaard
Toller Artikel