DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol

Abstract SKU
2717459
SKU
233778903
Abstract Product Id
263200
Concrete Product Id
684752
Voorraad beperkt
DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol
DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol
DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol
DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol

ziener DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol

60,96 € Adviesprijs € 69,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233778903

Kleur black

Maat

Maattabel Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

Fietstochten en trainingen zijn gewoon leuker met warme handen! De ziener DAGH AW TOUCH winterhandschoenen met wol geven alles om je vingers warm te houden op het stuur.

De wol is bijna overal: Op de handrug en in de WOOL PAD in de handpalm zit Europese LAVALAN scheerwol, een warme voering van wol zorgt voor thermische isolatie en tot slot maakt het PONTETORTO fleece met wol de fietshandschoenen slijtvast. Wol, wol en nog eens wol voor jou, je handen en je fietstocht!

Details:
• warme winter-fietshandschoenen met wolgehalte, voor heren
• gedeeltelijk gemaakt van duurzaam AX SUEDE RECYCLED materiaal
• slijtvast dankzij PONTETORTO TECHNOWOOL-fleece met wolgehalte
• THERMOSHIELD-technologie zorgt voor warmte
• verwarmende handrug-wattering gemaakt van LAVALAN scheerwol
• comfortabele WOOL PAD handpalmvoering van LAVALAN scheerwol
• voering met wolgehalte
• nauwsluitende, gebreide boordjes
• touchscreen compatibel dankzij TOUCH-technologie
• reflecterende design-elementen

Materiaal:
• bovenmateriaal: 46% wol, 34% polyester, 20% polyamide
• handpalm: 85% polyester (gerecycled), 15% polyurethaan
• voering: 70% polyester, 30% wol
• wattering 1: 100% polyester
• wattering 2: 70% wol (scheerwol), 30% polyester

Leveringsomvang:
• 1 x ziener DAGH AW TOUCH fietshandschoenen voor de winter (paar)

Highlights & technologieën:

AX SUEDE GERECYCLED:
Dit PERFORMANCE SUEDE van gerecycled polyester is ademend, sneldrogend en duurzaam. Daardoor biedt dit materiaal veel comfort en voelt het heerlijk aan.

LAVALAN:
De functionele wattering bestaat grotendeels uit Europese scheerwol. De wol in het product is traceerbaar en is afkomstig van boerderijen in Europa die vertrouwen op een regionale toeleveringsketen en aan de soort aangepaste veehouderij, zonder gebruik te maken van mulesing. Biologisch afbreekbare vezels (polyactide, PLA) gemaakt van hernieuwbare grondstoffen worden gebruikt om de wol te versterken. Het aandeel PLA varieert naargelang het toepassingsgebied van de vulling: lavalan – the wool insulation.
LAVALAN wol voldoet ook aan de OEKO-TEX STANDARD 100:
Dit product is gecertificeerd volgens Oeko-Tex®-standaard Confidence in Textiles, wat wil zeggen dat het volgens Standard 100 by Oeko-Tex op schadelijke stoffen is getest. Dit product voldoet aan de actuele menselijke ecologische eisen: geen kankerverwekkende inhoudsstoffen, geen formaldehyde, vrij van allergene kleurstoffen, huidvriendelijk pH-waarde.

MULESING:
Mulesing is een in Australië wijdverbreide operatieve ingreep, die wordt toegepast in de schapenhouderij voor de productie van wol. Bij deze procedure wordt de gevoelige huid op het achterste van lammeren, die door het fokken veel rimpels vertoont, met een scherp mes en meestal zonder verdoving afgesneden.
De wol in dit product is afkomstig van schapen waarbij dit niet is gebeurd. Hiermee wordt een statement gemaakt tegen deze martelmethode.

PONTETORTO TECNOWOOL:
Het materiaal van de Italiaanse fabrikant is een bijzonder elastische, lichte en rekbare fleece met een pluizige binnenkant die ideale warmte biedt. De gladde buitenkant van de stof geeft het artikel een technische look, is uiterst duurzaam en bijna volledig bestand tegen pilling en snagging. Bovendien is het materiaal BLUESIGN gecertificeerd.
Dankzij de combinatie van wol en synthetische stoffen heeft TECNOWOOL ideale sneldrogende en verwarmende eigenschappen. Een groot deel van de wol wordt gerecycled en zonder chloor verwerkt.

THERMOSHIELD:
Extra warme eigenschappen zorgen voor veel draagcomfort. Zelfs onder extreme omstandigheden.

TOUCH:
Geleidende speciale stof op de vingers van de handschoenen zodat je touchscreens kunt bedienen.

WOOL PAD:
De grote handpalmvoering van wasbaar LAVALAN wol zorgt dankzij de ideale dempingseigenschappen voor een comfortabel gevoel op het stuur. Bovendien neemt het materiaal vocht optimaal op en zorgt het voor een uitstekende temperatuurbalans tijdens het fietsen.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
808326/12
GTIN:
4063833871236
Handschoenfeatures:
Touchscreen-compatibel
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.