ILUSIO GORE WINDSTOPPER GTX WS helmmuts

Abstract SKU
2707946
SKU
232616001
Abstract Product Id
150377
Concrete Product Id
616546
SALE
Voorraad beperkt
ILUSIO GORE WINDSTOPPER GTX WS helmmuts
ILUSIO GORE WINDSTOPPER GTX WS helmmuts

ziener ILUSIO GORE WINDSTOPPER GTX WS helmmuts

17,23 € Adviesprijs € 29,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232616001

Kleur black/poison yellow

Maat

Maattabel Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

Je houdt je hoofd koel bij dagelijkse activiteiten maar wilt op de fiets droog en warm blijven? De ILUSIO GTX WS helmmuts van ziener is nauwsluitend door het elastische softshell materiaal. De ademende WINDSTOPPER by GORE-TEX LABS membraan voert lichaamswarmte naar het oppervlak en laat geen wind of lichte regen door. Muts op, helm op, en rijden maar!

Details:
• ademende helmmuts van elastisch en warmhoudend softshell materiaal
• winddichte en waterafstotende WINDSTOPPER by GORE-TEX LABS membraan bij het hoofd en voorhoofd.
• lasergeperforeerde sleuven voor een bril
• reflecterende design-elementen

Materiaal: 100% polyester

Leveringsomvang:
• 1 x ziener ILUSIO GTX WS helmmuts

Highlights & technologieën:

WINDSTOPPER by GORE-TEX LABS:
Dit winddichte, waterafstotende en goed ademend membraan zorgt voor veel draagcomfort en een grote veelzijdigheid. Het zachte materiaal beschermt optimaal tegen wind, lichte regen en opspattend water en is gelijktijdig aangenaam zacht op de huid.
Conclusie (vertaald vanuit het Duits): GORE-TEX WINDSTOPPER is een opwaardering van GORE-TEX waar comfort en functionaliteit - niet waterdichtheid - het belangrijkste zijn. De WINDSTOPPER eigenschappen beschermen je ook tegen de wind.

SOFTSHELL:
De multifunctionele materiaalconstructie is zeer licht, elastisch, robuust en tegelijkertijd winddicht, ademend en waterafstotend.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
GTIN:
4063833536463
Artikelnr. van de fabrikant:
232132/12.737 (222136/12.737)
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.