STORMCHASER ACE fietshelm

Abstract SKU
2721143
SKU
234397601
Abstract Product Id
266954
Concrete Product Id
694469
Voorraad beperkt
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm
STORMCHASER ACE fietshelm

ABUS STORMCHASER ACE fietshelm

132,13 € Adviesprijs € 149,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234397601

Kleur flip flop purple

Maat

Maattabel
Details

Racen met de wind – geen probleem met de STORMCHASER ACE van ABUS! De opvolger van de STORMCHASER doet geen concessies op het gebied van aerodynamica. Nauwkeurig gevormde en optimaal geplaatste luchtinlaten en -uitlaten zorgen voor een optimale ventilatie van het hoofd. De vernieuwde, rondom lopende onderrandbescherming zorgt voor een strak uiterlijk en beschermt het schokabsorberende binnenmateriaal. Een goede en comfortabele pasvorm wordt gecreëerd door ZOOM PRO, een verstelsysteem dat in breedte en hoogte kan worden versteld. Herziene ankerpunten voor de kinbandjes voorkomen storende geluiden zoals zacht gerammel, zelfs tijdens snelle ritten – de storm achterna met de STORMCHASER ACE!

Details:
• uniseks fietshelm voor gebruik op racefiets, gravel- en cyclocrossfiets
• gemaakt met de IN-MOLD technologie, voor een constante verbinding van de buitenschaal
• FORCED AIR COOLING-technologie combineert ventilatieopeningen voor en achter met diepe kanalen om je hoofd koel te houden
• 7 luchtinlaten en 16 luchtuitlaten
• verbeterde onderrandbescherming beschermt de helm extra tegen invloeden van buitenaf
• half omsluitende, met het verstelsysteem verbonden hoofdring van kunststof
• fijn afstelbaar ZOOM PRO-verstelsysteem met gemakkelijk vast te pakken stelwieltje voor een nauwkeurige pasvorm in hoogte en breedte
• Ponytail compatibiliteit: helm zeer geschikt voor fietsers die graag een staart of vlecht dragen
• aerodynamische EYEWEAR PORT met geleider voor en achter op de helm
• reflecterende design-elementen
• made in Italy

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 200 g (maat S)

Leveringsomvang:
• 1 x ABUS STORMCHASER ACE racehelm

Highlights & technologieën:

IN-MOLD:
De IN-MOLD technologie zorgt voor een langdurige verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS). Daarvoor wordt binnenschaal onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

FORCED AIR COOLING:
Dit is een goed doordacht ventilatiesysteem dat zorgt voor een doeltreffende luchtuitwisseling met gelijktijdige afzuiging en druk en voor een optimaal hoofdklimaat en een verbeterde aerodynamica. De binnenkomende lucht wordt aangezogen, rond het hoofd geleid en via luchtuitlaten weer afgegeven. Dit houdt je hoofd koel, zelfs tijdens intensieve races.

ZOOM PRO:
Fijn afstelbaar verstelsysteem voor optimale stabiliteit, vorm en een uitstekende pasvorm. Een slipvrij wieltje maakt de zeer nauwkeurige aanpassing mogelijk. De mogelijkheid om de helm niet alleen in de breedte maar ook in de hoogte te verstellen, biedt dragers van lang haar een comfortabel voordeel door de staart/vlecht door een uitsparing te trekken.

EYEWEAR PORT:
Aerodynamische brilhouder met geleiding voor de pootjes, voor en achter.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.


Eigenschappen
Helmfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
98050
GTIN:
4003318980503
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.