Abstract SKU
2721144
SKU
234397901
Abstract Product Id
266955
Concrete Product Id
694474
Voorraad beperkt
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm
WINGBACK fietshelm

ABUS WINGBACK fietshelm

91,46 € Adviesprijs € 99,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234397901

Kleur moos green

Maat

Maattabel
Details

Of je nu naar je werk gaat, in de stad bent of op stap gaat in je vrije tijd – de minimalistische WINGBACK van ABUS past zich aan je dagelijks leven aan. Dankzij de FORCED AIR COOLING-technologie, die zorgt voor een interne verbinding tussen de ventilatieopeningen aan de voor- en achterkant, houd je je hoofd altijd koel. De slimme ventilatie wordt bovendien ondersteund door een slanke luchtschacht op de helm voor het zogenaamde Venturi-effect. De IN-MOLD technologie geeft de fietshelm uitzonderlijke stabiliteit door de buitenschaal permanent aan het schokabsorberende helmmateriaal te hechten. Met ZOOM ACE kan de helm snel worden aangepast aan de grootte van het hoofd en is er ook ruimte voor een staart/vlecht.

Details:
• minimalistisch ontworpen fietshelm voor woon-werkverkeer in de stad of vrije tijd
• gemaakt met de IN-MOLD technologie, voor een constante verbinding van de buitenschaal
• FORCED AIR COOLING-technologie combineert ventilatieopeningen voor en achter met diepe kanalen om je hoofd koel te houden
• optimale ventilatie door 10 luchtinlaten en 7 -uitlaten
• luchthapper voor extra ventilatie en Venturi-effect
• comfortabele FLOW STRAPS voor veel draagcomfort
• nauwkeurig ZOOM ACE-verstelsysteem voor een individuele pasvorm en verstelmogelijkheden
• verstelsysteem compatibel met paardenstaart
• QUIN READY ruimte binnenin, optimaal voor achteraf in te bouwen QUIN chip
• made in Italy

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 250 g (maat M)

Leveringsomvang:
• 1 x ABUS WINGBACK City fietshelm

Highlights & technologieën:

IN-MOLD:
De IN-MOLD technologie zorgt voor een langdurige verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS). Daarvoor wordt binnenschaal onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

FORCED AIR COOLING:
Dit is een goed doordacht ventilatiesysteem dat zorgt voor een doeltreffende luchtuitwisseling met gelijktijdige afzuiging en druk en voor een optimaal hoofdklimaat en een verbeterde aerodynamica. De binnenkomende lucht wordt aangezogen, rond het hoofd geleid en via luchtuitlaten weer afgegeven. Dit houdt je hoofd koel, zelfs tijdens intensieve races.

ZOOM ACE:
Nauwkeurige verstelmogelijkheden via een halve ring van twee kunststof componenten voor optimale stabiliteit, vorm en een uitstekende pasvorm. Een slipvrij wieltje maakt de zeer nauwkeurige aanpassing mogelijk. Het verstelsysteem biedt draagsters met lang haar een comfortabel voordeel: De uitsparing in het verstelsysteem biedt genoeg ruimte voor lang haar of een staart.

FLOW STRAPS:
Dit is een aerodynamische, niet klapperende en huidvriendelijke band.

QUIN READY:
De QUIN technologie is een slim crash-detectiesysteem. Een in de helm ingebouwde Bluetooth-chip met geïntegreerde accelaratiesensor maakt het mogelijk schokken en vallen te registreren. Via een app die met de chip is verbonden, kunnen vooraf ingestelde contactpersonen in noodgevallen worden ingelicht. Het systeem kan onder meer pushberichten naar contactpersonen sturen en hen op de hoogte brengen van de locatie van de fietser.

Eigenschappen
Helmfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
98081
GTIN:
4003318980817
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.