BACKROAD Force eTap AXS XPLR 1X12

Zoom

BACKROAD Force eTap AXS XPLR 1X12

Bestelnummer: 231058002

Veelzijdige, carbon gravelbike voor jouw volgende offroad avontuur

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Jouw kleur *evil pepper green

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

4.472,95 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Daar waar het asfalt ophoudt, voelt de BACKROAD Force eTap AXS 1x12 zich pas echt op zijn gemak. Deze high-performance gravelbike is onze interpretatie van de modernste gravel-technologie en snelheid.

 • Gewicht
  8,3 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
2310582_F1

XPLR gravel-groepset voor offroad gebruik

De gravel-groep Force eTap AXS XPLR 1x12 is geschikt voor lange, intensieve tochten en uitdagende gravelpaden: hij is nauwkeurig, stil en veilig. Door de AXS-technologie kun je SRAM's moderne road-klassieker gemakkelijk aanpassen aan gebruik op een gravelbike. Een app biedt omvangrijke individualiseringsmogelijkheden en een blik in de prestatiegegevens van jouw fiets. Deze gravelbike heeft een singlespeed aandrijving met een 10-44 cassette en een 40-tands kettingblad. 1x12 versnellingen staan jou ter beschikking. Ideaal voor de juiste flow offroad en op trails.

2310582_F2

Breden banden en gravel-wielen

De gravelbike rijdt op de LIGHT uitvoering van onze robuuste en veelzijdige ROSE G THIRTY gravel-wielen met een middelhoog velgprofiel en een bredere binnenvelgbreedte van 25 mm - nog stabieler en lichter. Hiermee kan hij zich ook op lastige offroad passages uitleven. Gripvaste, WTB-gravelbanden bieden door hun grotere noppen grip en zijn derhalve ook snel op onverharde paden.

2310582_F3A
2310582_F3B

Gravelstuur voor offroad gebruik

Het gravelstuur is ontworpen voor veeleisend terrein en trails. Het ergonomische stuur met grotere flare zorgt voor meer controle en comfort op ruwere ondergronden zodat jij ook daar snel kunt zijn.

 • Beschrijving

  De BACKROAD Force eTap AXS 1x12 is de perfecte gravelbike om uitdagende offroad trails mee te bedwingen. Met de op gravel gerichte SRAM Rival eTap AXS XPLR road schakel-groep, een single-speed aandrijving, veelzijdige, lichte en robuuste ROSE G THIRTY gravelwielen met WTB gravelbanden en een specifiek gravelstuur deinst deze fiets nergens voor terug.

  Meer lange afstanden – endurance
  Het comfortabele zadel en een op gravelgebruik afgestemde frame-vorkgeometrie zorgen voor een perfecte handeling op asfalt, grind en technische ondergronden. Alleen een dorstige keel kan je nog tot stoppen dwingen.

  Meer offroad – action
  Bij het frame en de voorvork is het mogelijk banden tot 47 mm breed bij 700C en 50 mm breed bij 650B te monteren. De beschermers op de onderbuis en liggende achtervork gaan beschadigingen tegen.

  Meer ervaringen – adventure
  De BACKROAD is extreem veelzijdig met zijn bevestigingspunten voor bidonhouders, anything-cages of tassen.


  * ca. 8,3 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur deepest purple, maat 57 cm, zonder pedalen

  *Lichte kleur- en lakafwijkingen mogelijk op frame en vorkset

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen