Abstract SKU
2706647
SKU
232441401
Abstract Product Id
149074
Concrete Product Id
612634
Voorraad beperkt
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril
DELTABEAT sportbril

RUDY PROJECT DELTABEAT sportbril

116,88 € Adviesprijs € 154,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232441401

Kleur black matte/impactX photochromic 2 black

Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Beschikbaar in  Bocholt Biketown
Details

De DELTABEAT sportbril is een mijlpaal op RUDY PROJECT’s weg naar duurzaamheid. De zonnebril combineert het kenmerkende edgy design van RUDY PROJECT met geavanceerde lenstechnologie en superieur comfort. Het montuur van de bril is gemaakt van RILSAN, een duurzaam polymeer op biologische basis van 100% hernieuwbare oorsprong. Het materiaal is ontwikkeld om maximale duurzaamheid, lichtheid, flexibiliteit en slagvastheid te garanderen. De neuspads en uiteinden van de pootjes zijn verstelbaar.

Details:
• fiets zonnebril met of meekleurende IMPACTX lenzen of getinte RP OPTICS lenzen
• TOTAL COMFORT FIT pasvorm
• VENT CONTROLLER – beslaat niet
• verstelbare uiteinden voor volledig aanpasbare en perfecte houvast die de stabiliteit van de bril maximaliseert
• zachte, verstelbare neuspads voor individuele aanpassing aan elke gezichtsvorm
• robuust brilmontuur gemaakt van RILSAN
• made in Italy

Modelinformatie (modellen afhankelijk van beschikbaarheid):

black matte/ impact X photochromic 2 black
Montuurkleur: matte black
Lenskleur: impact X photochromic 2 black (meekleurend, lichtdoorlatendheid: ca. 74% – 9%, filtercategorie 1 – 3)

light grey/impactX photocromic 2 black
Kleur montuur: Light Grey
Lenskleur: impact X photochromic 2 red (meekleurend, lichtdoorlatendheid: ca. 74% – 9%, filtercategorie 1 – 3)

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 31 g

Leveringsomvang:
• 1 x RUDY PROJECT DELTABEAT sportbril

Highlights & technologieën:

IMPACTX PHOTOCHROMIC:
De snel meekleurende lenzen bieden een hoge transparantie, buitengewone robuustheid en uitstekende optische kwaliteit. Absoluut onbreekbaar weten deze zeer lichte lenzen alles te weerstaan. De lenzen kenmerken zich door de baanbrekende photochrome, moleculaire eigenschappen die dankzij de transparantie en zeer goede optische kwaliteit voor scherp zicht en veel comfort zorgen. De moleculaire, halfstarre eigenschappen garanderen fysieke bescherming van de ogen tegen voorwerpen, chemische en atmosferische invloeden. Omdat de lenzen halfstar zijn, worden verwondingen tot een minimum gereduceerd bij een klap. Anders dan de meeste standaardlenzen zijn IMPACTX PHOTOCHROMIC lenzen in de massa van het polymeer zelf versmolten door middel van een complex productieproces. Hierdoor zijn ze robuuster en optisch beter. IMPACTX is een familie van gepatenteerde optische polymeren van polyurethaan, transparant en onbreekbaar, die oorspronkelijk voor militaire en luchtvaartdoeleinden zijn ontwikkeld en kogelwerend, transparant en licht materiaal bieden dat bescherming, betrouwbaarheid en een langere levensduur biedt dan polycarbonaat.

RP OPTICS:
De grote diversiteit aan speciale RP OPTICS lenzen maakt een zeer nauwkeurig keuze mogelijk die volledig voldoet aan je wensen en voorkeuren. Deze lenzen vergroten het contrast, beschermen tegen UV-straling en straling van buitenaf. RP OPTICS glazen beschermen tegen uv-stralen tot 400 mm en zijn dankzij de slagvastheid en het grote aanbood aan coatingen en kleuren gewilde polycarbonaat lenzen voor gebruik bij het sporten. De glazen neutraliseren uv-stralen en beïnvloeden ook bij donkere filters de kleurintegriteit niet. Ze verbeteren de kijkscherpte, minimaliseren vervormingen en bieden fysieke bescherming van het oog.

TOTAL COMFORT FIT:
Alle RUDY PROJECT brillen zijn ontworpen om een zeer hoog draagcomfort en een optimale pasvorm te kunnen bieden. Deze brillen zijn ontwikkeld door biometrici en getest door professionele sporters. Ze zijn zeer comfortabel, volledig instelbaar en individueel aanpasbaar.

VENT CONTROLLER:
De Rudy Project ventilatieregeling is ontworpen om de luchtstroom door de lens te reguleren om thermische schokken te verminderen en beslaan te voorkomen. Eveneens wordt een perfect zicht en comfortabele ventilatie gegarandeerd.

RILSAN:
Het montuur van de bril is gemaakt van RILSAN, een duurzaam polymeer op biologische basis van 100% hernieuwbare oorsprong. Het materiaal is ontwikkeld door Arkema om maximale duurzaamheid, lichtheid, flexibiliteit en slagvastheid te garanderen.
RILSAN wordt gemaakt van de olie van castorbonen die in de regio Gujarat in India worden geteeld. De bonen worden fijngedrukt om ricinusolie te produceren. De olie wordt in verschillende stappen verder geraffineerd om de primaire grondstof op biologische basis in het polymeer te winnen.



Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
SP747306-0000
GTIN:
655586302590
brilmontuur:
Open montuur
Lenstint:
Meekleurend, Getint
Beoordelingen 1
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

DELTABEAT sportbril

Kleur: 
black matte/impactX photochromic 2 black
Maat:
standaard
Drückt mir leider nach einiger Zeit hinten an den Bügelenden am Kopf.
In der Hülle war ein Nasenpad der nach Recherche nicht zu dieser Brille gehört!