Abstract SKU
2704934
SKU
232203702
Abstract Product Id
147406
Concrete Product Id
607911
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm
CHATTER MTB-helm

TSG CHATTER MTB-helm

50,79 € Adviesprijs € 94,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232203702

Kleur satin black

Maat

Maattabel
Details

De lichte CHATTER MTB-helm van TSG is een ideale allrounder die je kunt gebruiken voor pittige MTB-tochten, maar ook voor woon-werkverkeer in de stad. De diepe pasvorm van de robuuste, IN-MOLD helm zorgt ervoor dat je slapen en hoofd optimaal bedekt zijn. Door het in hoogte verstelbare DIAL FIT systeem kun je de helm ook eenvoudig aan de vorm van je hoofd aanpassen. Als je intensief aan het sporten bent, helpt het geïntegreerde ventilatiesysteem je het hoofd koel te houden.
Kortom: de CHATTER is een veelzijdige go-anywhere-and-do-anything helm die zowel geschikt is voor enduro-coureurs als forenzen.

Details:
• veelzijdige MTB-helm voor bijv. mountainbiken of stadsgebruik
• IN-MOLD constructie en FULL WRAP IN-MOLD technologie voor meer stabiliteit
• in hoogte verstelbaar DIAL FIT System met verstelwieltje op het achterhoofd
• lage LOW FIT pasvorm met verstevigde zijkanten
• 15 ventilatieopeningen voor optimale ventilatie
• verstelbaar vizier
• sneldrogend en wasbaar binnenwerk
• verstelbare kinbandjes

Technische gegevens:
• CE EN 1078, CPSC
• gewicht: vanaf ca. 320 g

Leveringsomvang:
• 1 x TSG CHATTER mountainbikehelm

Highlights & technologieën:

FULL WRAP IN-MOLD:
Volledige IN-MOLD-constructie met een tweede polycarbonaat schaal voor een cleane look en extra stabiliteit in de onderste rand van de helm.

IN-MOLD:
Bij de IN-MOLD constructie wordt de robuuste polycarbonaat buitenschaal tijdens het opschuimen van de schokabsorberende EPS-binnenschaal in een handeling met deze binnenschaal verlijmd. De binnenschaal wordt onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. De helm wordt hierdoor, zonder extra gewicht, nog robuuster. Door dit productieproces kunnen bovendien duidelijk betere ventilatiesystemen en ventilatieopeningen worden gevormd. INMOLD helmen zijn, in vergelijking met traditionele helmen, hierdoor lichter en hebben duidelijk betere ventilatiesystemen.

LOW FIT:
Een helm kan enkel beschermen wat hij bedekt. TSGs LOW FIT pasvorm zit laag en beschermt het hele achterhoofd en de zijkant van het hoofd, zonder het zicht hierbij te belemmeren of je bewegingsvrijheid te beperken.


Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
750156
GTIN:
7640454289397
Helmfeatures:
Vizier
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.