BACKROAD AL GRX RX810

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD AL GRX RX810

Bestelnummer: 232243502

Jouw kleur roasted olive

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

2.235,97 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Onze BACKROAD AL GRX RX810 doet heel wat stof opwaaien en is toch zeer sensibel! En dat met alleen een snelle beweging met vinger - schakelen en wegtrappen!

 • Gewicht
  9,4 kg*
 • Framemateriaal
  Aluminium
br-al-grx-rx810-1

Achterderailleur

De fiets is afgemonteerd met de Shimano gravelgroep GRX RX810, de perfecte symbiose van een race- en MTB-groep. 2 x 11 versnellingen beloven een sensibele handling en door een flink bereik vind jij tussen stof en asfalt altijd de juiste versnelling.

br-al-grx-rx810-2

Avontuur

Geen avontuur is te groot voor jou. De fiets blinkt uit met een specifieke gravelgeometrie en doordachte features zoals de onderbuisbeschermer evenals talrijke bevestigingsmogelijkheden voor bidonhouders, anything-cages of tassen.

br-al-grx-rx810-3

Design

Sla altijd een goed figuur op de fiets. Of je nu naar je werk rijdt of op hobbelige grindpaden. Deze fiets maakt de blits met het fraaie framedesign in carbon look met geslepen lasnaden, duidelijke lijnen en een supercleane cockpit met geïntegreerde kabels en leidingen.

 • Beschrijving

  Onze BACKROAD AL GRX RX810 doet heel wat stof opwaaien en is toch zeer sensibel! Offroad wielrenners krijgen hier een vol bord voorgeschoteld: een carbon voorvork, een stijf, belastbaar frame met geslepen en opgevulde lasnaden in carbon look en schijfremmen met voor en achter 12 mm steekassen. Volledig geïntegreerde kabels ondersteunen de cleane stijl en desondanks is de fiets zeer eenvoudig te onderhouden. Stuur, stuurpen en spacers zijn te vervangen zonder leidingen te hoeven demonteren. De fiets is afgemonteerd met Shimano’s top gravelgroep GRX RX810 die zo nauwkeurig functioneert als een racegroep en zo robuust als een mountainbikegroep. 2 x 11 versnellingen beloven een sensibele handling en door een flink bereik vind jij tussen stof en asfalt altijd de juiste versnelling. En dat met alleen een snelle beweging met vinger - schakelen en wegtrappen! De speciaal voor gravel- en crossgebruik ontwikkelde GRX schakelgroepen beschikken over de Shadow RD+ technologie. Deze is dankzij een intelligente constructie beter tegen beschadigingen beschermd, verhindert kettingslag en biedt nauwkeurige en betrouwbare schakelacties, ook op hobbelige ondergrond.


  * ca. 9,4 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur roasted olive, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen