vanaf € 4.574,63

Nu kopen

Keeps up with you.

Vanaf € 4.574,63

Keeps up with you.

Vanaf € 4.574,63

Wees veelzijdiger dan ooit met de BONERO PLUS. Hij houdt je bij. Hij is klaar om elk avontuur met je aan te gaan - bergop of bergaf, op je hometrail of tijdens een Alpentocht.

Twee kleuren

De keuze is aan jou

Ervaar een compleet nieuwe manier van mountainbiken.

Ervaar een compleet nieuwe manier van mountainbiken.

Jij bepaalt het tempo en de richting.

De hardtail met Light-Assist motor zorgt voor puur rijplezier en een natuurlijke rijervaring.

Simplicity equals fun.

Kijk uit naar pure MTB-actie zonder overbodige toeters en bellen. Dit is precies wat de BONERO PLUS tot een trail hardtail maakt.

Simplicity equals fun.

Kijk uit naar pure MTB-actie zonder overbodige toeters en bellen. Dit is precies wat de BONERO PLUS tot een trail hardtail maakt.

Undercover e-bike

Meer plezier dankzij de Light-Assist motor, die je de juiste dosis extra vermogen geeft wanneer je dat nodig hebt met adaptieve rijmodi.

Undercover e-bike

Meer plezier dankzij de Light-Assist motor, die je de juiste dosis extra vermogen geeft wanneer je dat nodig hebt met adaptieve rijmodi.

Designed to feel right.

Voel je meteen thuis op de eerste meters van de trail. Het full carbon frame geeft de BONERO PLUS een speciaal rijgevoel en onderscheidt hem van de klassieke aluminium hardtail op het gebied van grip en comfort.

Alle features op een rij

 • Gewicht
  vanaf 16,5 kg
 • Framemateriaal
  carbon
 • Veerweg
  140 mm
 • Wielmaat
  29“

Het e-bikesysteem met de meest natuurlijke rijervaring

Lichter, stiller, kleiner.
De TQ-HPR50 biedt de perfecte balans tussen vermogen, gewicht en actieradius - Made in Germany.

 • Gewicht
  1,85 kg
 • Actieradius
  tot 100 km
 • Aanhaalmoment
  50 Nm
 • Accucapaciteit
  360 Wh
TQ-HPR50

Dankzij de vertragingsvrije krachtoverbrenging en naadloze integratie laat de TQ-HPR50 je vergeten dat je op een e-bike rijdt.
“Its not a bike built around a motor, its a motor fitted into a bike”

Jouw Touchpoints

Alles in het zicht

Het volledig geïntegreerde display geeft je een compact en duidelijk overzicht van alle belangrijke informatie.

Minimal-Remote

De minimalistische Remote past in de nette cockpit en biedt je alle functies die je nodig hebt.

Smart System

Pas elk van de drie standen afzonderlijk aan je behoeften aan en creëer de motor die bij jou en je rijstijl past.

Sneller opladen. Verder reizen.

Range Extender

Met de Range Extender kun je een extra acculading van 160 Wh meenemen en heb je de mogelijkheid om nog verder te fietsen.

Fast charge

De accu is in maximaal 3 uur volledig opgeladen en klaar om je te ondersteunen bij je volgende avontuur.

Smart Features

voor een ongecompliceerde rijervaring

Montagepunten

De bevestigingspunten op de bovenbuis zijn perfect voor de ROSE Toolstrap, zodat je altijd de belangrijkste dingen bij je hebt.

Hidden Impact Protection

De gepatenteerde HIP in de onderbuis beschermt het carbon frame en de interne kabels tegen beschadiging wanneer het stuur wordt gedraaid.

Geïntegreerde Fidlock-houder

Je kunt je bidon of Range Extender bevestigen met de Fidlock-Base. Je kunt een normale bidonhouder installeren met de Essential-Base.

Erfahre noch mehr über das BONERO PLUS und den TQ-HPR50

Is 50 Nm koppel echt genoeg?
JA! Hoe efficiënter energie wordt gebruikt, hoe minder ervan nodig is. Deze aandrijving biedt precies zoveel ondersteuning als je nodig hebt, precies waar je het nodig hebt, en hij is praktisch onzichtbaar. De minimale eisen die worden gesteld aan het systeemgewicht en de installatieruimte helpen je te genieten van een compromisloze fietservaring. Jij bepaalt hoe je rijdt. Met de 50 Nm rijd je op dezelfde manier als met een normale fiets - alleen beter, verder en hoger.
Hoe efficiënt is de HPR50-aandrijving?
De elektromotor in de TQ-aandrijving is speciaal ontworpen voor deze toepassing en bereikt een efficiëntie van meer dan 90%. Door de optimale coördinatie van motorregeling, accumanagement, systeem- en vermogenssensoren wordt de beschikbare accucapaciteit maximaal benut. De efficiëntie van de aandrijving is echter slechts één schakel in de efficiëntieketen. De efficiëntie van het totale systeem, bestaande uit alle componenten zoals de aandrijving, de accu en de software, is veel bepalender voor de actieradius die kan worden bereikt. De volledige software en hardware van het HPR50 systeem is volledig ontwikkeld en geproduceerd door TQ. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat alle componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd, wat resulteert in een zeer hoge systeemefficiëntie.
Moet je op extra zwaar trappen als je zonder ondersteuning rijdt?
Nee. Tijdens het fietsen zonder motorondersteuning gedraagt de HPR50 zich als een normale fiets. Speciaal ontwikkelde sprag clutch freewheels ontkoppelen de hele aandrijving, inclusief de versnellingsbak, volledig van de pedalen.
Hoe creëer je een natuurlijk rijgevoel?
In plaats van de eerder gebruikte koppelsensor wordt nu een volledig opnieuw ontworpen en gepatenteerde krachtsensor gebruikt. Het meet de ingangsvariabelen cranksnelheid, crankversnelling en de krachten van beide crankarmen onafhankelijk van elkaar. Een speciaal ontwikkeld algoritme regelt de motor en zorgt naast een zeer fijn reactievermogen ook voor een natuurlijk rijgevoel. Bovendien heeft de nieuwe krachtsensor nu nog minder installatieruimte en gewicht nodig.
Hoe werkt opladen met de Range Extender?
Heel eenvoudig! Je laat de Range Extender aangesloten op de laadpoort van de motor en sluit vervolgens de TQ-lader aan op de laadaansluiting van de Range Extender. Onze software herkent de Range Extender en laadt dan automatisch eerst de hoofdaccu op en daarna de Range Extender. Dit betekent dat je altijd een volle accu hebt en dat je de Range Extender gewoon thuis kunt laten als je niet genoeg tijd hebt gehad om beide accu's volledig op te laden.
Welke actieradius kan ik behalen met het TQ-HPR50 e-bikesysteem?
De actieradius hangt natuurlijk af van verschillende factoren: Over welk terrein fiets je, welke ondersteuning gebruik je, hoeveel gewicht draag je in totaal? Maar externe omstandigheden zoals temperatuur hebben ook invloed. Onze software houdt rekening met deze en vele andere factoren en berekent de resterende beschikbare actieradius op basis van je rijprofiel. Dit wordt vervolgens weergegeven op het display en voortdurend bijgewerkt. Voorbeeld:  
Onze testrijder van 75 kg heeft al 1200 hoogtemeters en 50 km in zeer steil terrein op het hoogste ondersteuningsniveau afgelegd. Op vlak terrein en met minder ondersteuning heeft hij echter al meer dan 100 km afgelegd.
Waar moet ik rekening mee houden voor mijn eerste rit op mijn nieuwe e-bike met TQ-HPR50?
Het is heel belangrijk dat je de accu volledig oplaadt voor je eerste rit. Pas dan zijn alle functies en de accu klaar voor gebruik.
Welke factoren beïnvloeden de actieradius van e-bikes?
De actieradius van e-bikes wordt bepaald door de accucapaciteit. De accucapaciteit kan indien nodig worden uitgebreid met de Range Extender. De actieradius is afhankelijk van het e-bikesysteem, de fietser en de omgevingsomstandigheden. Onder andere de volgende factoren leiden tot verschillende actieradiussen:

Afgelegde hoogtemeters
Gemiddelde prestaties fietser
Percentage van de rit boven de maximale ondersteuningssnelheid
Individueel ondersteuningsniveau (kan worden aangepast in de TQ app)
Rijklaar totaalgewicht (e-bike + fietser + uitrusting)
Aantal keren opnieuw starten
Bandenspanning
Bandenprofiel
Ondergrond
Omgevingstemperatuur
Wind
Aangesloten accessoires (licht, elektrische versnelling, …)

  Voorbeeld:
Onze testrijder van 75 kg heeft al 1200 hoogtemeters en 50 km in zeer steil terrein op het hoogste ondersteuningsniveau afgelegd. Op vlak terrein en met minder ondersteuning heeft hij echter al meer dan 100 km afgelegd.

Welke BONERO PLUS past bij jou?

BONERO PLUS 1 Best price specs. Verover met e-power de wereld van de trails.
KleurenPrijs

€ 4.574,63


Rockshox Lyrik


SHIMANO Deore
12-speed


SHIMANO Deore
BONERO PLUS 2 Ready. Set. Go. Ongecompliceerde set-up voor pure trailactie.
KleurenPrijs

€ 5.083,03


Rockshox Lyrik Select


SHIMANO XT
12-speed


SHIMANO SLX
BONERO PLUS 3 Jouw topperformer Met elektronisch schakelen en de Plus aan mogelijkheden.
KleurenPrijs

€ 5.896,48


Rockshox Lyrik Select+


SRAM GX Eagle Transmission
12-speed


SRAM Code Bronze Stealth

Test de BONERO PLUS

Selecteer jouw model

Advies

Advies nodig?

 • Advies over fietsen – in de winkel In onze winkels kun je fietsen testen en je door onze bike-experts laten adviseren. Winkels bekijken
 • Advies over fietsen – telefonisch Wil je persoonlijk spreken met een bike-expert van ROSE? Maak dan een afspraak en wij bellen je terug! Afspraak maken
 • Advies over fietsen – e-mail We beantwoorden graag al je vragen rondom het thema fietsen. Onze klantenservice staat voor je klaar en adviseert je graag. E-mail sturen