•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland
14129

Fitness

Fitness

Fitness / Trekking


Een fitnessbike biedt jou de vrijheid elk doel te bereiken – alleen jouw fitheid stelt je voor grenzen, de fiets niet!

TRAINING OP DE FIETS OP ELK MOMENT VAN DE DAG

Fitnessbikes houden je fit – en is er iets prettiger dan na een dag op kantoor op de fiets door te waaien? Inderdaad, we kunnen niets beters bedenken! Fietsen is de beste manier om de stress van het dagelijks leven achter je te laten en de accu opnieuw op te laden. Jouw fiets wacht thuis op je, hij wil op pad, nog een rondje rijden, iets meemaken, zich bewegen. Hij is sportief en snel, je merkt duidelijk de lange ervaring waarover ROSE in de wielersport beschikt. Frame, wielen, groep – op onze fietsen vind je componenten die ook in de wielersport worden gebruikt. Zo kun je met een gerust hart tussen je wielervrienden verschijnen. Deze bikes zijn echter niet alleen ideale trainingspartners, ze zijn zeer geschikt tijdens het dagelijks leven – voorzie ze van bagagedrager, verlichting en spatborden. Forenzen en actieve fietsers weten dat elke minuut op de fiets je fitter maakt. Wanneer stap jij op?

Het staat buiten kijf, fitnessbikes zijn gemaakt om flink gas te geven. Om elke hobbyrenner en fitnessfan de precies passende fiets aan te kunnen bieden, hebben we meerdere fitnessbikes in ons assortiment. Dan ligt de focus meer op het praktische, dan zijn de race- of MTB-genen duidelijker zichtbaar, en voor wie niet kan kiezen is er onze allrounder.

Natuurlijk biedt ROSE ook sportieve dames een groot aanbod aan fitnessbikes. Ze onderscheiden zich van hun mannelijke uitvoeringen daarin, dat ze een kleiner frame hebben en ook de overige componenten zijn op het vrouwelijke lichaam afgestemd om een perfecte ergonomie te bereiken.

Zelfs fans van 29” fietsen komen bij de fitnessbikes aan hun trekken. Wie er nog niet van op de hoogte is, zal waarschijnlijk al snel onder de indruk zijn van de onevenaarbare rustige loop van deze grote wielen. De ingrediënten voor sportieve voortbeweging vind je in alle ROSE fitnessfietsen. Want het is ons doel dat ook jij uitgeput en voldaan van de volgende ronde met je fitnessbike terugkeert en de volgende tocht nauwelijks af kunt wachten.