MUKO BIKE TOUR 2024

SAVE THE DATE

Pak je agenda erbij en noteer de datum voor de Muko Bike Tour 2024.

31.08.2024

In augustus 2024 is het weer zover: De 11e editie van de Muko Tour.
Nieuw jaar, nieuw concept.

De Muko Tour is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Wat ooit begon als een tour door Duitsland met 5 deelnemers, is uitgegroeid tot een evenement met grote aantrekkingskracht uit diverse regio’s en ongeveer 600 deelnemers. We zijn heel blij met de grote belangstelling voor het evenement en iedereen die meedoet en betrokken is. Het geeft ons de mogelijkheid belangrijke steun te bieden aan de Mukoviszidose Stiftung (taaislijmziektestichting). Tegelijkertijd stelt de toegenomen interesse ons voor nieuwe organisatorische uitdagingen, waarop we reageren met een nieuw concept. Vanaf dit jaar heb je drie mogelijkheden om een bijdrage te leveren en de Muko Stiftung te steunen.

Met de gratis tour kun je de tour in een groep, alleen of met je vrienden rijden met behulp van een GPX-bestand. Bepaal zelf de lengte van de route, het tempo en het aantal pauzes.

• Lengte van de route: 50 km of 90 km

Tijdens de begeleide tour rijd je de route zoals gewoonlijk in groepen en word je begeleid door de tourguides van RC77 (let op: het aantal tickets is beperkt tot 200).

• Lengte van de route: 50 km

Als je op die datum geen tijd hebt of als je te ver weg woont, zouden we het heel fijn vinden als je een bijdrage levert aan de Mukoviszidose Stiftung en haar onderzoek door een shirt te kopen. Alle netto-opbrengst komt ten goede aan het onderzoek naar taaislijmziekte. Vorig jaar kon ROSE Bikes € 31.500 bijdragen aan dit onderzoek.
Wat is taaislijmziekte?

Taaislijmziekte (cystische fibrose) is een ongeneeslijke, erfelijke ziekte. Door een gendefect is de stofwisseling verstoord. Dit heeft tot gevolg dat alle lichaamseigen afscheiding ingedikt wordt geproduceerd - taai slijm verkleeft de longen of de alvleesklier. Patiënten hebben vaak weinig lucht. Wij willen de Deutsche Förderungsgesellschaft zur Mukoviszidoseforschung ondersteunen in hun onderzoek naar deze ziekte. Sluit je bij ons aan - iedere donatie is welkom!

Stort je donatie op

Volksbank Rhede // IBAN: DE95 4286 1814 0013000800 // BIC: GENODEM 1 RHD

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.