Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray

SKU
233347301
Abstract Product Id
157581
Concrete Product Id
632588
Nieuw
Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray
Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray

Motorex Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray

10,12 € Adviesprijs € 12,95

Basisprijs: € 33,73 / l

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233347301

Maat

Levertijd 4-8 dagen

Store beschikbaarheid

Beschikbaar in  Bocholt
Details

De Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray van Motorex onderhoudt en beschermt frames en onderdun tegen stof en vuil met een flinterdun beschermlaagje. De oppervlakken worden verzegeld met een soort beschermend schild tegen vuilaanhechting. Een handige vuilblokker voor ritten bij slecht weer, maar ook handig voor wanneer je jouw fiets buiten het seizoen opbergt. Bike Protect Bio is bijzonder geschikt voor het beschermen van fietsen zoals MTB's, trekkingfietsen, e-bikes, racefietsen, enz. gedurende langere perioden van stilstand. Vocht wordt verdrongen en de behandelde oppervlakken worden beschermd tegen corrosie door het dunne laagje olie.

Breng voor een volledige bescherming een doorlopende bescherming aan op alle onderdelen, zoals frame, vork, tandwielen, metalen en verchroomde onderdelen enz. Spuit Bike Protect Bio Spray royaal in een doek of microvezeldoek en breng het aan op de oppervlakken. Grote of moeilijk bereikbare oppervlakken kunnen direct worden bespoten en met een doek worden afgewerkt. Spuit het middel niet op de remschijven om de remwerking niet te beïnvloeden.

Tip:
Maak je fiets schoon voor een optimaal effect van Motorex Bike Protect Bio. De op elkaar afgestemde Motorex schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, zoals Motorex Bike Clean fietsreiniger (bestelnr. 49209100) of Motorex Chain Degreaser kettingreiniger (bestelnr. 232887001), helpen je daarbij. De aandrijfketting moet apart worden behandeld met een verzorgende kettingolie, zoals Motorex Chainlube Allround (bestelnr. 232227301). Zo is deze direct aan het begin van het seizoen optimaal gesmeerd.

Details:
• onderhouds- en beschermingsspray voor veelzijdige toepassingen
• voor gelakte oppervlakken, evenals chroom en metalen
• voor bescherming tijdens langere stilstand
• beschermt tegen corrosie als een olielaag op het oppervlak
• vermindert de aanhechting van stof en vuil
• waterafstotend
• spuit gelijkmatig, zelfs als je de verpakking op zijn kop houdt
• inhoud: 300 ml Spraydose

Leveringsomvang:
• 1 x Motorex Bike Protect Bio beschermings- en verzorgingsspray


Let op:
Vermijd contact met de banden, handvatten, zadel en remschijven. Controleer vóór gebruik de reactie van het materiaal op een onopvallende plaats.


Gevarenaanduidingen en voorzorgsmaatregelen:
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Inhoud/verpakking afvoeren volgens plaatselijke voorschriften.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
FA3790309449
GTIN:
7611197140467
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.