vanaf € 814,11

Bestel nu

Onze fiets voor dirt, street, slopestyle en pump track waarmee je de wetten van de fysica kunt tarten. THE BRUCE is je ticket naar nog meer airtime, action en style!

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Opstappen en plezier hebben! - Zonder overbodige extra’s en met een robuuste afmontage is de THE BRUCE een speelse en ongecompliceerde funfiets.

 • Weight
  vanaf 11,1 kg
 • Materiaal frame
  Aluminium
 • Veerweg voorvering
  100 mm
tb_feature2

Gelouterd in de strijd!

De perfect uitgebalanceerde geometrie van het lichte frame en de stabiele en torsiestijve constructie hebben zich bewezen bij onze prof Torquato Testa tijdens wedstrijden als Crankworx en hem geholpen aan een plaats op het podium.

tb_feature1

Stay focused!

Met de eenvoudig te bedienen dropouts zorg je voor de juiste kettingspanning en kun je je vervolgens op de hoofdzaken concentreren.

Bekijk alle modellen

Selecteer jouw model

Advies

Advies nodig?

 • Advies over fietsen – in de winkel In onze winkels kun je fietsen testen en je door onze bike-experts laten adviseren. Winkels bekijken
 • Advies over fietsen – telefonisch Wil je persoonlijk spreken met een bike-expert van ROSE? Maak dan een afspraak en wij bellen je terug! Afspraak maken
 • Advies over fietsen – e-mail We beantwoorden graag al je vragen rondom het thema fietsen. Onze klantenservice staat voor je klaar en adviseert je graag. E-mail sturen