vanaf € 812,43

Bestel nu

Onze fiets voor dirt, street, slopestyle en pump track waarmee je de wetten van de fysica kunt tarten. THE BRUCE is je ticket naar nog meer airtime, action en style!

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Opstappen en plezier hebben! - Zonder overbodige extra’s en met een robuuste afmontage is de THE BRUCE een speelse en ongecompliceerde funfiets.

 • Weight
  vanaf 11,1 kg
 • Materiaal frame
  Aluminium
 • Veerweg voorvering
  100 mm
tb_feature2

Gelouterd in de strijd!

De perfect uitgebalanceerde geometrie van het lichte frame en de stabiele en torsiestijve constructie hebben zich bewezen bij onze prof Torquato Testa tijdens wedstrijden als Crankworx en hem geholpen aan een plaats op het podium.

tb_feature1

Stay focused!

Met de eenvoudig te bedienen dropouts zorg je voor de juiste kettingspanning en kun je je vervolgens op de hoofdzaken concentreren.

Bekijk alle modellen

De voordelen van ROSE

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Wij bieden je fietsen met de beste designs, de beste onderdelen, de beste kwaliteit en, doordat we ze direct zelf verkopen, de beste prijs.

 • Built in Bocholt, Germany
  Built in Bocholt, Germany

  Wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren jouw fiets per hand in Bocholt, Duitsland.

 • Advies & service
  Advies & service

  In onze stores heb je de mogelijkheid je uitgebreid te laten adviseren, je op te laten meten en een testrit te maken.

Selecteer jouw model